Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wziął się mit, że kobiety lecą na kasę?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem bogaty i widać to po mnie i jeszcze żadna do mnie nie podeszła i nie zaproponowała seksu ani też się nie zgodziła gdy miałem pieniądze w ręku i chciałem jej zapłacić (oczywiście to był test) więc skąd te spekulacje?

Gość gość
Bo mężczyźni, którzy nie mają ani kasy ani nic sobą nie reprezentują jako istoty ludzkie, twierdzą, że to przez kasę nikogo nie mają. A prawda jest taka, że to przez ich odrażającą osobowość.

Gość gość
jak facet fajny to i tak każda poleci, nawet jeszcze będzie je to nakręcać , że mogą pomóc biednemu misiowi.

Gość gość
To nie mit. Bogactwo to podstawowe kryterium atrakcyjności faceta. Tak już ewolucja ukształtowała kobiety.

Gość gość
W taki sposób to Tylko dziwkę możesz mieć. Kobiety Wolą mężczyzn z kasa ale buraków i chamow już nie.

Gość gość
Nie wiem ale w każdym micie jest ziarenko prawdy. Byłam kiedyś zakochana w chłopaku, który zarabiał najniższą krajową. Niestety nie odwzajemniał mojego uczucia. Później rozkręcił biznes i całkiem nieźle mu się wiedzie. Ciągle czuję motyle w brzuchu jak go widzę a on ciągle tego nie odwzajemnia. Za to zadurzył się w dziewczynie, która teraz wychwala go pod niebiosa a kiedyś nazywała go nieudacznikiem i twierdziła, że to nie jest prawdziwy facet...

Gość gość
randki kosztują a kto płaci za wszystko ? facet.

>>>Skąd wziął się mit, że kobiety lecą na kasę? Ja jestem bogaty i widać to po mnie i jeszcze żadna do mnie nie podeszła i nie zaproponowała seksu ani też się nie zgodziła gdy miałem pieniądze w ręku i chciałem jej zapłacić (oczywiście to był test) więc skąd te spekulacje?<<< x Ty na prawdę jesteś TAK GŁUPI, że nie rozumiesz tego ? ? ? x One nie chcą być Twoimi jednorazowymi k_rwami, ale oczekują, że będą mogły doić Cię CODZIENNIE :P i NA TWOJĄ PROŚBĘ :P. x Jeżeli jesteś nic nie wartym śmieciem i Twoim jedynym atutem jest bogactwo, to właśnie takie kobiety spotkasz na swej drodze. x Będziecie pasować do siebie, jak kapeć do brudnej stopy :P :P :P.

Gość gość
Kobiety głównie myślą o założeniu rodziny rozglądajac się za mężczyznami. Tak więc o to chodzi. Kobieta chce mieć ułożone życie. No ale mimo to taka osoba musi mieć cos w sobie, może ładne zachowanie wystarczy :D