Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warunki w akademikach doświadczenia

Polecane posty

Gość gość

Witam! Dostałam się na UJ i poważnie zastanawiam się nad akademikiem. Mieszkam ponad 100 km od Krakowa, więc nie wyobrażam sobie jeździć codziennie. Jakie są warunki, jak oceniacie akademiki?

Gość gość
Ja mieszkałam we Wrocławiu cały czas impreza :D

dokładnie, niestety wieczne imprezy nie idą w parze ze studiami, miałam znajomych za czasów studiów którzy mieszkali właśnie 70, 80km od uczelni i zdecydowali się na pomieszkiwanie w akademiku. wytrzymali 2 miesiące. codziennie imprezy, każdy hałasuje, każdy ma swój tryb życia. traf na fleję w pokoju, to powodzenia. są różni ludzie, pamiętam że koleżance z kierunku przytrafił się złodziej na piętrze, znikały drobne sumy, książki, ciuchy. do tego wiecznie właśnie popijawy, a co za tym idzie śmiechy, chichy do nocy. nie pójdziesz, to będą zaraz mówić, że łamiesz się i mogą dokuczać. nie polecam. ja bym wynajęła jeden pokój nawet z właścicielami niż akademik. nie warto. jeżeli stawiasz na naukę, a Jagielloński niewątpliwie takim jest to nie polecam :)

Gość gość
U mnie były warunki dosyć dobre. Studiuję na http://www.wsu.pl/ i na 1 roku mieszkałam w akademiku ale potem przeniosłam się do pokoju w wynajmowanym mieszkaniu. Zależy kto co lubi.