Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzycie w te rozmiary biustu od brafiterki

Polecane posty

Gość gość

wczoraj zaszlam do Triumpha po stanik , kupuje tam bielizne ale wlasnie wczoraj pierwszy raz "napadla" mnie brafiterka i pyta sie jakiego rozmiaru szukam wiec mowie ze mojego , od lat nosze 75B A ONA MNIE WZROKIEM ZMIERZYLA DOPADLA MNIE Z MIARA I BACH tu mnie zmierzyla tam mnie zmierzyla i mowi ze mam pod biustem 67 a miseczka D JA MAM STANIK 70D nie powiem pasowal bardzo dobrze ale gdzie ja i rozmiar D

Gość gość
Ja mieszkam w Szkocji i na początku jakoś wolałam zawsze sama się mierzyć i ciągle brałam nieśmiertelne 75C. ale czasami czułam,że cos nie tak jest. wiadomo, biust też się zmienia. z 2 lata temu poprosiłam brafitterkę o pomoc. okazało się, że mam rozmiar 70D. potem, od diety i ćwiczeń ,schudłam. poszłam po pomoc w dobraniu stanika sportowego dla biegaczek i ogólnie "uaktualnienie" rozmiaru. nosze teraz 65C, czasem 70 ale wtedy najciaśniej zapinam, zalezy od fasonu stanika i nawet materiału.

Rozmiar D to jest mały biust. Ja się całe życie wciskałam 75 D a potem się okazało, że mam 65 H. I od czasu kiedy zmieniłam rozmiar stanika na właściwy to moje piersi wyglądają o wiele lepiej.

Gość gość
no wlasnie ! ale tak sie utarlo ze rozmiar D to Duze cycki a B to taki standarcik o tyle bylo wielkie moje zdziwienie jak mi powiedziala ze mam D

Gość gość
Haze: Mówilaś, że masz bardzo duży biust. A 65H odpowiada 75B/C a to balony też nie są... a D to jest duży biust już, nie gadaj głupot

Nie znasz się na rozmiarach, więc może zamilcz. Każda brafitterka Ci powie, że D to nie jest duży biust. A już na pewno nie 65 D. Co do mnie: Zacznijmy od tego, że nie mówiłam, że mam bardzo duży biust. Mam średni w stronę dużego. 65 H a 75 B to tak jakby 6 rozmiarów miski. Tu masz 75 b http://get-2.wpapi.wp.pl/?a=71217874&f=wganswer/3972/4054810_main.jpg