Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!! Boli jak cholera :((((

Polecane posty

Gość gość

Przez pierwsze kilka dni był tylko świąd, pieczenie, smarowałam clotrimazolem, stosowałam lactovaginal, ale nie pomoglo, wczoraj po prysznicu pojawiła się z jednej strony warg opuchlizna, a raczej w dotyku przypominal obrzęk, pęcherz... byłam u lekarza, sprawdił, dał jakiś antybiotyk, ale puki co nic nie przechodzi, teraz wrocilam z pracy i przy aplikowaniu anytbiotyku nie moglam go wsadzić! Jestem tak opuchnieta w srodku, ze boli mnie nawet gdy siedze... czuje tez lekki ból w podbrzuszu, lekko twardawe jest... Czy ktos zmagal lub zmaga sie z infekcjami? Czy ktos mial podobne objawy? Nie mam bialych uplawów, jedynie czasem poleci przezroczysty plyn. Bardziej martwi mnie czemu jestem taka opuchnieta i obolala :( do tego lekko podwyzszona temperatura... :( wizyte u gin mam dopiero w pon...

Gość gość
spi////)erd////)alaj juz stad

Gość gość
Ciebie nie pytam o zdanie.

Gość gość
Pewnie wchodził w ciebie ponad gabarytowy bolec.członek od młotka/

Gość gość
Ja bym jechala na pogotowie bo widac ze masz spora infekcjie zakazenie ,antybiotyk nie zadzialal to moze byc grozne mozesz dostac sepsy niech zmienia antybiotyk i to natychmiast

Gość gość
Może wystąpiła reakcja alergiczna. Dobrze, że to nie gardło, bo byś się udusiła do tej pory;). Weź jakiś preparat antyhistaminowy typu Zyrtec czy Contrahist, nawet jeśli to nie alergia, to działają przeciwświądowo. Zawsze jakaś ulga.

Gość gość
no to masz partnera niechluja albo z syfem jakimś

Gość gość
Nie będę odpowiadać na żałosne komentarze. Infekcje nawracają mi się co kilka m-cy z różnych przyczyn, ale tym razem nigdy nie miałam takiej opuchlizny, na dodatek od 2 dni leci mi woda kilka razy w ciągu dnia... Obawiam się, że to może być torbiel, miałam już raz niegroźną składającą się tylko z wody... No cóż jutro się okaże na wizycie.

Gość gość
Jedź na pogotowie,do szpitala z ginekologią

Gość gość
też bym nie czekała tylko jechała do szpitala

Gość Migea
A ile dni stosujesz ten antybiotyk? Może jeszcze nie zaczął działac, a infekcja sie mocniej rozwineła, stąd opuchlizna. Leki od gina stosuj nadal, jesli masz problem z zaaplikowaniem to w aptece kup provag żel i przez założeniam posmaruj nim miejsca intymne, ułatwia poślizg i tym samym założenie globulki. Przy okazji powinien zmniejszyc uczucie świądu i pieczenia. Jesli dolegliwości sa trudne do zniesienia to jedź na IP.