Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile warte mieszkanie na sprzedaż

Polecane posty

Gość gość

Kamienica, 2 piętro, blisko centrum miasta (miasto poniżej 200 tys mieszkanców), mieszkanie w kiepskim stanie, do remontu (podłogi, okna, stare piece kaflowe, cała łazienka też do wymiany). 3 pokoje. metraż 68 m kw. warte 150 tys czy jednak mniej?

Gość gość
ktoś się zna??

myślę, że 150tys. dobra kwota, jeżeli jest całe do remontu, ale jest dość duże i 3 pokoje, w dodatku centrum. jest balkon, łazienka widna?

jakie walory ma to mieszkanie, ogrzewanie centralne, gazowe? balkon, winda, piwnica? pełna własność? pokoje przejściowe, czy każde z wejściem uchodzącym do przedpokoju?

Gość gość
nie ma windy ani balkonu, piece kaflowe ma. każde pomieszczenie ma osobne wejście z korytarza. jest gaz.

myślę, że 150tys w takim przypadku to jednak trochę sporo, szczególnie jak całe mieszkanie jest w zasadzie do remontu. nikt nie da 150tys za to według mnie oczywiście. to nie jest duże miasto, plusami są centrum, drugie piętro, 3 pokoje, rozkład mieszkania pewnikiem. myślę, że przedział 100-120 tys. więcej raczej bym się nie łudziła.

Gość MillkaR
Wszystko zależy od wielu czynników. Stan, lokalizacja, sąsiedzi i klatka, kamienica czy blog, które piętro itd. My kupiliśmy tanio do remontu i zaczynamy się teraz bawić. Na początek wymiana okien http://dvg.pl/ O właśnie jak są nowe okna wartość też rośnie. Czy drzwi są antywłamaniowe. Kurcze przy wycenie wszystko ma znaczenie.