Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy myślicie że gdy zaginie pies lub kot to dlatego że ktoś mógł go zabrać?

Polecane posty

Gość gość

a nie dlatego że coś złego mu się stało i np. zagryzły go psy? mojego psa kiedyś próbowano sobie przywłaszczyć i znam przypadki że niektórym osobom kradziono zwierzęta albo jak sie przybłąkał to taka osoba zatrzymywała go, nie pomyślą nawet że zwierze ma już dom i ktoś może za nim tęsknić myślicie że często tak jest?

Gość gość
moze tak byc, sam przygarnelam malego kotka; Nie wiem czy byl czyjs, dachowiec i syn go znalazl? Gdyby komus zginal mysle ze by ogloszenia wisialy

Gość gość
jasne, ogłoszenia wisiały :D myślisz że każdy ogłoszenia drukuje bo ludzie sobie nie zdają sprawy z tego że i tak większość im zaginionego psa czy kota nie odda

Gość gość
gdtbt mi zginal kot bym oglosila; poza tym ten moj to byl raczej przybleda bo kotki rodza mlode i te maluchy chodza sobie po osiedlu zginal nam pies kiedys i nigdy ie odnalazl sie , a nie przypuszczam by go ktos zabral bo byl agresywny

Gość gość
a co to wogole za żale do ludzi, ktorzy byc moze zaopiekują sie bezpanskim psem? Jak ty psa pilnowalas ze zginal? Pies musi byc pilnowany , a kot tez , chore zeby zginal

Gość gość
tak bo psa albo kota dopilnujesz, najlepiej zamknąć w klatce szczególnie na wsi. Nie mam pretensji do osób które zaopiekowały sie bezpańskim psem ale takimi którzy wiedzą że zwierze ma właścicieli a i tak spod domu potrafią je zabrać, ''chore żeby zginął'' widać że nigdy psa lub kota nie miałaś, bo ludziom często giną psy i koty :D nie dosyć że czytać ze zrozumieniem nie potrafi to jeszcze tępa, przygarnij psa lub kota a potem miej pretensje do siebie bo ktoś ci kota ukradł

Gość gość
ja mialam dwa psy i dwa koty, wiec wiem co pisze a na wsi mieszkalam 4 lata i pies nam zginal to fakt, bo ktos furtke otworzyl , jednak teraz kot siedzi w domu i nie musi lazic po podworku, bo kot nie ma takiej potrzeby i jest szczesliwy

Gość York Złodziejstwo
A skąd myślicie plaga zaginięć psów rasy York? :D Założę się, że w każdym mieście wiszą plakaty "prosimy oddać pieska, dzieci płaczą, wysoka nagroda" i ryj zwierzaczka. W Siedlcach ciągle są nowe. Piesek dobry do kradzieży * łatwo sprzedać - ładne, modne, łatwe utrzymanie * głupie - przyzwyczai się do nowego właściciela raz dwa * trudne w rozpoznaniu - szczur jak szczur :D Nie mam racji, że to zwykłe porwania psów na sprzedaż? :D

Gość gość
kradnie sie na sprzedarz kradnie sie aby pozniej samemu dostac nagrode od wlasciciela poprostu wpadaja pod kola samochodow

Gość gośćula
York Złodziejstwo dziś a ludzie nadal zostawiają yorki pod sklepepami spozywczymi i robią długie zakupy :o