Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pomyślałybyście panie o samotnym facecie który skorzystał z usług prostytutki

Polecane posty

Gość gość

Jestem po 30, trochę nieśmiały a mężczyzna ma swoje potrzeby. Myślę o tym od pewnego czasu ale jeszcze się trochę waham.

Gość gość
a nie mozesz jakos normalnie kobiety poznac?chocby i z dzieckiem?

Gość gość
Właśnie jakoś tak nie mam okazji, nie spotykam zbyt wielu kobiet.

Gość gość
to nic złego jak samotny facet skorzystał z prostytutki. Mój mąż regularnie spotykał się z prostytutką a teraz wiernym i kochającym mężem i ojcem.

Gość gość
prostytutką czy prostytutkami?

Gość gość
Jesteś bardzo tolerancyjna ja bałbym się reakcji kobiety z którą kiedy był bym na stałe.

Gość gość
nie uważam się za tolerancyjną to nic złego, mąż ma duże libido był sam to lepiej, że spotykał się z jedną kobietą lepsze to niż chodzenie po klubach

Gość gość
jak z jedną?

Gość gość
korzystał z usług zawsze tej samej prostytutki?

Gość gość
gość dziś korzystał z usług zawsze tej samej prostytutki? zzzzz Tak cały ten czas gdy był sam był tylko z tą jedną kobietą. Ja jestem jego drugą kobietą. Uważam to za lepsze niż wiązać się z kimś kto bzykał co popadnie a może ma nawet jakieś nieślubne dzieci albo skrzywdził jakąś kobietę.

Gość gość
nie jesteś o nią zazdrosna? trochę to dziwne, że nie szukał odmiany tylko chodził zawsze do tej samej kobiety.

Jeżeli jesteś taki że się wstydzisz to może ta kobieta która daje usługi cię trochę odkryje i wyjdziesz na świat z twarzą i znajdziesz kobietę swojego życia. Nie jesteś stary więc pora coś robić ze swoim życiem a nie się rozczulać. Nie myśl tylko działaj to efekty na pewno będą.

Gość gość
gość dziś nie jesteś o nią zazdrosna? trochę to dziwne, że nie szukał odmiany tylko chodził zawsze do tej samej kobiety. zzzzz Nie jestem zazdrosna i o co miałabym być? Równie dobrze można być zazdrosnym o to, że wcześniej mógł być w związku. Był prawiczkiem do 30 roku życia mając 35 lat poznał mnie i od tego czasu nie widuje się z tamtą kobietą w taki sposób. Sama znam również ą dziewczynę. Nie widzę w tym nic złego. Każdy ma jakąś przeszłość. Był tylko z jedną kobietą. Prostytutka czy nie to nie ma znaczenia bo nie robił tego zna zabawy tylko z ludzkiej potrzeby. Podchodził do tego bardzo emocjonalnie. Odwlekał możliwość płatnego seksu jak tylko dał radę i tak wg mnie sporo czekał. Nie wszystko układa się tak jakbyśmy chcieli. Sam mi wszystko powiedział bo chciał być ze mną szczery i doceniam to. Uważasz, że to dziwne bo spotykał się tylko z jedną a dla mnie to troszkę "romantyczne". Żonaci co to niby brzydzą się prostytutek zdradzają często żony z wieloma "normalnymi" kobietami są dla mnie o wiele gorsi niż samotny mężczyzna, który spotyka się przez kilka lat z jedną kobietą-prostytutką. Często ci żonaci są również ojcami:( A te kobiety co romansują z zajętymi facetami uważają się za lepsze od prostytutek tylko dlatego, że robią to za darmo :(

Gość gość
Myślę, ze pójście do prostytutki jest egoistyczne. Z tego względu, że te kobiety często są przymuszane do nierządu, a nie chcą tego robić.

Gość gość
gość dziś Nie przesadzaj nie rób z kobiet takich cnotek i ofiar!