Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zachariusz

To normalne że mężczyzna chodzi do prostytutek

Polecane posty

Gość Zachariusz

Ma swoje potrzeby w przeciwieństwie do kobiety.

Gość gość
najwieksza łajza musi korzystac z takiej kobiety

Gość Zachariusz
Jesteś prostytutką i stąd wiesz? :) Widzisz nie przemyślałaś tego co napisałaś. Jestem normalnym facetem i szukam tylko seksu, wy też lubicie ten stan rzeczy, nie udawaj.

Gość gość
nie, to nie jest normalne i nie jestem kobietą 🖐️

Gość Zachariusz
Gdyby tylko łajzy korzystały z prostytutek... to nie byłoby ekskluzywnych prostytutek dla najbogatszych. :) Widzisz, jednak nie przemyślałeś.

Gość gość
Mężczyzna ma takie potrzeby, więc chodzi do prostytutek i płaci im za to. Podobnie jak kobieta ma potrzeby, chodzi po sklepach i wydaje kasę.

Gość gość
prawdziwy facet nie musi płacić za seks bo ma go za darmo, nieudacznicy chodzą do burdeli bo żadna za darmo nie chce im dać

>>>To normalne że mężczyzna chodzi do prostytutek. Ma swoje potrzeby w przeciwieństwie do kobiety.<<< x Ma też ROZUM, który pozwala mu te potrzeby inaczej rozładować :D. x A jak ktoś jest ZBYT GŁUPI, by to wymyślić :P x i tak PRYMITYWNY, że cały seks sprowadza do ruchów frykcyjnych, x to chodzi do prostytutki :(.

Gość gość
Lepiej niech się za robotę weżmie a nie myśli jajami. Widać, że leń śmierdzący ma za dużo czasu.

Gość gość
ale on już zarobił bo ma kase na te panie

>>>ale on już zarobił bo ma kase na te panie<<< x Opowiadała mi pewna znajoma "kobieta pracująca" :P, jak odtrącany przez nią wcześniej wielbiciel, dorwał ją w burdelu. On myślał jak bardzo nad nią dominuje, a ona sobie wyliczała: jedna jego pensja... druga jego pensja... jego marzenia o motorze... :P :P :P. x I w taki sposób, głupi ciule, tracą swoje oszczędności :P.

Gość gość
trzeba skubać frajerów z kasy, niech płacą za to co inni mają za darmo

Gość gość
trzeba skubać frajerów z kasy, niech płacą za to co inni mają za darmo xxxx x xx Za darmo seks się powoli nudzi z ta samą kobietą, a prostytutka lepiej loda zrobi, niż za darmo.

>>>Za darmo seks się powoli nudzi z ta samą kobietą<<< x To zacznij jej płacić :P :P :P. x >>>a prostytutka lepiej loda zrobi, niż za darmo<<< x Nie sprawdzałem, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, by prostytutka, była w tym lepsza, od zakochanej żony z wyobraźnią :) :) :). x Widocznie same tłumoki Cię do wyrka wpuszczały :P.

Gość gość
Opowiadała mi pewna znajoma "kobieta pracująca" jezyk.gif , jak odtrącany przez nią wcześniej wielbiciel, dorwał ją w burdelu. On myślał jak bardzo nad nią dominuje, a ona sobie wyliczała: jedna jego pensja... druga jego pensja... jego marzenia o motorze... jezyk.gifjezyk.gifjezyk.gif . x ale co ja p*****ał to jego. Ma kasę, to może wydawać na co chce choćby w piecu chciał pieniędzmi palić.

>>>ale co ja p*****ał to jego. Ma kasę, to może wydawać na co chce choćby w piecu chciał pieniędzmi palić.<<< x Jak widzę zwolennicy wizyt u prostytutek, nie błyszczą inteligencją :P. x Facet myślał, że upokarza dziewczynę, a ona miała to głęboko w d_pie. On wyszedł, ona skasowała dużą kasę, za jego opłatę i specjały, które chcąc zaszpanować zamówił, i na drugi dzień już o tym zapomniała :). x Za to debil, który zostawił w burdelu swoje 3 pensje z naddatkiem, wcinał przez najbliższe pół roku suchy chleb i spłacał pożyczoną kasę :D :D :D.