Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhhh

Czy przestal mnie kochac

Polecane posty

Gość gośćhhhh

Jestesmy ze Soba juz ponad rok od jakiegoś czasu mieszkamy razem. Na początku był facetem o jakim tylko niektóre kobiety sobie mogą pomarzyć( w tym ja teraz tez ). Kochalismy się dość często, pomagał mi w niektórych pracach domowych a teraz cały mi dniami siedzi przed komputerem również wieczorem na moje wczorajsze pytanie czy woli siedzieć przed komputerem niż poleżeć ze mną odpowiedział że nie powinnam się dziwic. Odmowilam mu sexu parę dni temu a to dlatego ze on okazuje mi czułość tylko gdy ma ochotę a jak już jest po wszystkim odwraca się i nawet nie daje się przytulić odpychajac mnie. Czy on przestał mnie kochac

Gość gość
Facetów nie jest łatwo rozszyfrować. Jeśli wcześniej zachowywał się inaczej być może przestał coś do Ciebie czuć. Ale chyba zamiast pisać o tym w necie lepiej byłoby zapytać go wprost? Dlaczego tak się zachowuje, czy nadal CIę kocha...jeśli jego uczucia się zmieniły po co ciągnąć coś co nie ma sensu.....

Gość gość
Powiedziałaś mu wcześniej kilka przykrych rzeczy nawet nieświadomie jak to kobiety. A on wszystko zapamiętał. Nie musi to być odmowa seksu.