Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekujaca20

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość oczekujaca20

Witam. Ostatni okres miałam 28.05. Kochałam się z narzeczonym bez zabezpieczenia. Dodam, że okres miałam zawsze co 28-30 dni. 4 dni temu zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, więc na drugi dzień powtórzyłam test(z innej firmy) i też wyszedł pozytywny :) Od paru dni mam bóle jak na okres i jestem mega zmęczona i senna :( Liczę na odpowiedzi co o tym myślicie, bo do lekarza idę dopiero w środę, a bardzo się denerwuję :/ Pozdrawiam. :)

Gość gość
Jesli testy pokazaly ciaze to w niej jestes. W ta strone sie nie mylą. A twoje dolegliwosci sa normalne na poczatku ciazy. Do lekarza wybierz sie gdzies kolo 6-7 tc liczac od daty ostatniego okresu. Na tym etapie powinno bic juz serduszko.

Gość gość
Tak to ciąża. Moim pierwszym objawem były właśnie bóle miesiączkowe. Miliony razy chodziłam po tampona, bo bylam pewna, że to okres. A okresu jak nie było tak nie ma do dziś i mam piękną córkę. Gratulacje!

Gość gość
Początkowe objawy ciąży są takie same jak objawy przed miesiączką.

Gość gość
Tak, jestes na pewno w ciąży :-)

Gość oczekujaca20
Bardzo Wam dziękuję za wypowiedzi :) naczytałam się trochę, że czasem test wykrywa ciąże fałszywie przy jakichś chorobach dlatego tak się stresuje :(