Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxyz

w jaki sposob z brzuszka na plecy i odwrotnie obracalo sie wasze 5 mies niemowle

Polecane posty

Gość gośćxyz

Witam. Moj synek zaczal wlasnie 5 miesiac. Gdy mial 3 zaczal przekrecac sie z brzuszka na plecy podpierajac sie nozka. Teraz nie jestem pewna czy tak powinien byl wygladac ten obrot. Teraz probuje przekrecac sie z plecow na brzuszek. Ale wygina glowe i tulow do tylu a wiem ze to nie dobrze. W jaki sposob obracaly sie wasze pociechy?

Gość gość
w rożen go smieciaro

Gość gość
No i odezwala sie wyrodna matka ktora swoje dziecko utopilaby w lyzce wody. Zal.

Gość gość
Moja ma 4 miesiece i przekreca sie bez problemu zplecow na brzuch. Nie wygina sie. Podnosi glowe i za nia przekreca reszte ciala. Wyciaga tez reke spod siebie. Niestety niepotraci z brzucha na plecy i nawet nie probuje. Uwielbia lezecna brzuchu.

Gość gośćxyz
Dzieki za odpowiedz. Czyli z moim jest cos nie tak. Strasznie wygina glowe i tulow do tylu. Obraca sie na brzuch tylko po to by pelzac. Ale nie umie wyciagac raczek spod siebie. Nogi by chcialy ale reszta nie moze.

Gość gość
Nie nastawiaj sie od razu,zejest z jim cos nie tak. Oczywiscie udaj sie do pediatry i zapytaj czy z napieciem miesniowym wszystko u niego ok, ale moze po prostu rozwija sie w swoim tempie. A mozeumie wszystko tylko po prostu nie zalapal,ze tak mozna. Pocwicz z nim,poturlaj.