Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetkaaaaaaaaaa

Problem ze znalezieniem faceta

Polecane posty

No właśnie dlatego założyłam ten temat, aby ktoś mi normalnie doradził...tylko nie wiem czemu wypowiadają się osoby, które oceniają mnie nic o mnie nie wiedząc...

Gość gość
Jejku jak ja bym chciała mieć znowu 22 lata :(

Gość gość
A tu juz autorko sie z toba nie zgodze. Uwazam, ze facetom wcale nie zalezy tylko na jednym, a dwa, seks czy jego brak wcale czesto nie ma nic wspolnego z szacunkiem do siebie. Ja jestem dziewica w twoim wieku, ale jakos nigdy tego nie wartosciowalam. Dla mnie to po prostu stan rzeczy i tyle, ktorego sie pozbede z kims, kto bedzie mnie pociagal i z kim bede sie czula bezpiecznie. Tyle.

Więc widocznie mało wiesz... bo w dzisiejszych czasach facet potrafi powiedzieć prosto w twarz, że chce Cię w*****ać...co jest smutną prawdą....

Gość gość
Brunetkaaaaaaaaaa Ty nas nie interesujesz bo ty się nie szanujesz

Gość gość
Oczywiscie, ze sa i tacy faceci. Tylko co z tego? Nie musisz sie zgadzac, jak nie chcesz :) to ze priorytety innych rozmijaja sie z twoimi, to coz... tak bedzie czesto. Ale sa tez faceci chcacy milosci, jak najbardziej chca. Generalizowanie i uogolnianie bedzie rodzic w tobie podejrzliwosc do innych, a tego bys chyba nie chciala.

Gość gość
Tak, bo faceci SIĘ SZANUJĄ... śmiechu warte

Gość gość
Mi się wydaje że jesteś kolejną pustą niunią która szuka księcia z bajki czyli tzw faceta idealnego który ma w sobie zawierać wszystkie pozytywne cechy. Zapewne sama idealna nie jesteś i wiele Ci do ideału kobiety brakuje. Może obniż swoje wymagania bo inaczej ten sam rozwiniesz tu za 5 lat!

Po prostu zbyt dużo spotkałam facetów, którzy chcieli tylko jednego...mam już dość takich ludzi, bo nie jestem dziewczyną na raz, a cały czas takich do siebie przyciągam...

Gość gość
To ja Ci dam rade, już kiedyś o tym pisałam. Musisz dawać d**y, na dziesięciu jeden będzie Ci pasował, jak dasz setce to około 10 będzie w Twoim typie. Jak masz szczęście znajdziesz odpowiedniego przy 20-30.

Gość gość
żaden normalny nie będzie chciał autorki

Gość gość
brunetka lubisz seks analny?