Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZYBKI RATUNEK

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Mam problem otóż chyba zaczyna mi się gryba jelitowa, ponieważ od rana pobolewa mnie dół brzucha i mam biegunkę (nie aż tak często ale jest ). Ostatnia grypa właśnie tak się zaczęła. Teraz mnie mdli już chyba z nerwow, że pojawiła się niedyspozycja a tu wyjazd. Jutro wieczorem wyjeżdzam na wakacje. Co zrobić, żeby się jak najszybciej pozbyć cholerstwa? Smecta, może probiotyki? Słyszałam, że trzeba uzupełniać bakterie, to moze zwiększyć ilość tego probiotyku? Ratujcie, pliss bo inaczej spędzę urlop w toalecie :(

Gość gość
Laremid 3 tabletki lub stoperan wg.ulotki, i rumianek na noc(herbatka) uspokoisz się

Gość gość
Proponuje Smectę i probiotyk dziś raz, jutro 2 i jakoś może przejdzie. Może to nie jest ta typowa jelitówka, co w okresie jesienno zimowym są epidemie. Bo tam to silny ból brzucha w okolicy żołądka, gorączka, złe samopoczucie, i ta biegunka raczej jest konkretna więc spokojnie nie panikuj. Może poprostu coś zjadłaś wczoraj a teraz już sie stresujesz i dochodzą Ci dodatkowe objawy (mdlości) .