Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jarosław Kaczyński jest wielkim patriotą który poświęcił swoje życie dla Polski

Polecane posty

Gość Arecki446
Rydzyk? Mnie też wkurzają układy z nim. I to jest kaczyńskiego podstawowy błąd. Ale zabaczcie ile obecna władza dała kasy czarnym. Tak że nie tylko jarosław dupę czarnym liże

Gość gość
Akurat samo radio Maryja to bardzo dobra idea daje ona. nadzieję ludziom chorym samotnym opuszczonym pozwala na regularną modlitwę, jedynie otoczka którą posługuje się założyciel daje znamiona nieuczciwego gospodarowania kapitałem, ale tak jest w każdej firmie nie oszukujmy się więc standard jest zachowany

Gość gość
16.17. Bardzo dobrze to ujęte. Radio jest dobrym pomysłem. Natomiast sam Rydzyk jest złym pomysłem. Zresztą jak typowy Redemptorysta. W końcu w historii znane są przypadki pogonienia tego zakonu z Polski. Powód? Też działali - na Rydzyka.

Gość gość
Radio jak radio.Mi podoba się Trwam.Mam w domu osobę przykutą do łóżka i ta telewizja to zbawienie dla takich osób.Trzeba też zaznaczyć,że tylko Rydzyk o takich ludziach pomyślał i pamiętać:każdy kto psioczy bezzasadnie na niego może też znależć się w takiej sytuacji.Zainteresowałam się kiedyś jak to z tym psioczeniem jest i okazało się,że to chyba taki sport narodowy bo on nie robi nic złego.Nawet opinie uczniów jego szkoły są pozytywne.

Gość gość
No to spytaj się go gdzie są pieniądze które zbierał na ratowanie stoczni.A potem dopiero pisz, że nie zrobił nic złego.