Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jarosław Kaczyński jest wielkim patriotą który poświęcił swoje życie dla Polski

Polecane posty

Gość gość
Nie misiaczku.To po prostu dwie afery bez przecinka.Każdy przygłup w Polsce już o tym wie.Afery za rządu PiS to przy tych wcale nie afery.Okazuje się,że rząd PiS podał się do dymisji z powodu błachostki /dziś nikt nie wie o co chodziło/nazywanej wielką aferą.Może napisz misiaczku co też to była za druzgocąca afera.

Gość gość
Dla PiS są inne miary oceny wprowadzane od lat.

Gość gość
Chcesz Misio powiedzieć,że osoby,które zostały okradzione to ,,przygłupy,,?

>>>Nie misiaczku.To po prostu dwie afery bez przecinka.Każdy przygłup w Polsce już o tym wie.Afery za rządu PiS to przy tych wcale nie afery.Okazuje się,że rząd PiS podał się do dymisji z powodu błachostki /dziś nikt nie wie o co chodziło/nazywanej wielką aferą.Może napisz misiaczku co też to była za druzgocąca afera.<<< x Nie wiem o jakich aferach CZYTALIŚCIE w swojej jedynie słusznej prasie, ale wiem jakie afery i wymuszenia WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY i z jakimi walczyli moi znajomi. Nie mogę napisać nic więcej, bo zaraz podacie mnie do sądu, jak biednego Kowalewskiego, a ja nie mam ochoty na sądowe batalie z kimś, kim gardzę :(. x Gdybym tych rzeczy nie widział na własne oczy, to nie miałbym o pewnej partii tak jednoznacznego zdania. x Polityka mnie nie interesuje, ale bydlaki, żądające ode mnie haraczu i powołujące się na poparcie pewnej partii, jak najbardziej :(.

>>>Chcesz Misio powiedzieć,że osoby,które zostały okradzione to ,,przygłupy,,?<<< x Jak najbardziej. x Człowiek, któremu złodziej wyjął z kieszeni portfel, to ofiara złodzieja. x Przygłup, który sam wpłacił oszustowi pieniądze, bo ten obiecał mu złote góry, jest tylko chciwym przygłupem :(. x Nie przypominam sobie, by AmberGold posiadał gwarancj****nkowe. Wpłacenie tam pieniędzy nie różniło się praktycznie niczym od nadania odcinka totolotka :P. W końcu część wpłacających, "wygrała złote góry" :P.

Gość gość
Chcesz Misio powiedzieć,że osoby,które zostały okradzione to ,,przygłupy,,? xxx Jeżeli ktos powierza setki tysięcy niepewnej organizacji, wierząc, że obcy ludzie dadzą mu zarobić bez niczego duże pieniądze, to jak ich nazwać? Mądrzy inaczej?

Gość gość
No i nadal nie napisałeś co to za druzgocąca afera.

Gość gość
Myrevin dziś misio to gorszy przygłup od shatyna x Nie no... Myrevin, nie obrażaj Niedźwiadka :classic_cool: od Szmatyna gorszego PO-wsko nawiedzonego tu nie ma. Miś, było nie było, bardzo często mądrze i rzeczowo pisze. No nie lubi PiS-u i ok, każdy ma prawo mieć swoje poglądy. Fakt tylko że pan Niedzwiadek mógłby w ich wyrażaniu hamować trochę w obrażaniu innych.

Gość gość
Ale w jaki sposób Kaczyński poświęcił życie dla Polski? Oddał za ojczyznę życie? Jest tylko politykiem za co bierze dużą kasę. Gdyby nie zajmował sie polityką, tylko pracował w swoim zawodzie, to nie miałby nawet połowy tych pieniędzy. Więc nie pitolcie o "poświęceniu".

Gość Hermann Schaper
a wy tu dalej dyskutujecie o miernocie. Kaczyński poświęcił zycie na znalezieniu sie w podręcznikach szkolnych, nie dla Polski tylko dla Watykanu, Żydów i USA :-O

>>>Fakt tylko że pan Niedzwiadek mógłby w ich wyrażaniu hamować trochę w obrażaniu innych.<<< x Sorki :). x Jak kiedyś wspomniałem, mam przyjaciela, który do samorządu kandydował z poparcia PiS-u (myślimy, że był to jedyny powód, dlaczego radnym nie został :( ). x Moje doświadczenia rzutują jednak na stosunek do pewnych partii. x Jeśli chodzi o bohatera tego tematu, to znam ich historię (ze źródeł dużo bardziej wiarygodnych od mediów) praktycznie od ich wieku dziecięcego. Nie opisuję pewnych kompromitujących spraw, bo mogłyby one wskazać, moje źródła informacji. Nie chcę, by te osoby miały potem kłopoty. Dla mnie bohater tego tematu, nie jest osobą, godną specjalnego szacunku :(.

Gość ale jaja ale jajaa
POdsłuchanie Beger eehehehe

>>>miśku. To Kaczyński chciał kasę od ciebie wyciągnąć? A to łobuz.<<< x A gdzie Ty coś takiego wyczytałeś? x Pewien urzędnik, powołując się na bliskie koneksje z władzami pewnej partii, zażądał ode mnie pięciu tysięcy haraczu miesięcznie, za to, że pozwoli mi na dalsze prowadzenie sklepu, w podległym mu rejonie. Gdy odmówiłem, wysłał bandytów, by rozbili szyby w moich sklepach i zastraszyli pracownice. Gdy policja wszczęła przeciw niemu śledztwo, pewna partia, ukręciła łeb całej sprawie. Czy mam dalej wymieniać powody, dla których nie lubię pewnej partii? A może wolisz grożenie śmiercią prokuratorowi, który nie chciał poddać się pewnym naciskom? x Nie wymieniłem nazwy tej partii, więc za te słowa nie możecie podać mnie do sądu :D.

Gość gość
myrevin przy misu i shatynie to jest mały miki z piaskownicy

>>>. Miś, było nie było, bardzo często mądrze i rzeczowo pisze<<< x Dziękuję :) .

Gość gość
gdybyśmy w parlamencie więcej takich Kaczyńskich to w kraju żyło by się o wiele lepiej. Zadłużenie było by o wiele mniejsze. No i majątek znajdował by się w naszych rękach. xxxxxxxxxxxxxx Komu o wiele lepiej, na jakiej podstawie tak sądzisz. W czyich konkretnie rękach byłby ów majątek?.

miśku. Ja nadal niewiem co ma kaczyński z tym co cię spotkało. A gdyby te bandziory powołali się na platformę, to nienawidził byś tuska?

>>>miśku. Ja nadal niewiem co ma kaczyński z tym co cię spotkało. A gdyby te bandziory powołali się na platformę, to nienawidził byś tuska?<<< x Proponuję byś jeszcze raz przeczytał mój post. x W semantyce istnieje duża różnica, między powoływaniem się na kogoś, a wymuszaniem zamknięcia śledztwa. x Oczywiście powyższe zdanie, nie ma nic wspólnego z moimi wcześniejszymi postami i moją niechęcią do pewnych partii :P :P :P.

Gość gość
Ja też mam doświadczenia życiowe.Akurat z osobą,której włos z głowy nie spadł niezależnie od rządu jaki w danym okresie był.Wszędzie potrafi się dogadać i dobrze prezentować.Za jego plecami wszyscy wiedzą,że menda ale w oczy Ci sami ludzie peany głoszą.

w każdej partyjce znajdziesz czarne owce. Nie też po drodze niejest z pisem, bo pełno tam takich cwaniaczków. Temat jest o Kaczyńskim. Nawet nie o jego partii. A muszę to przyznać że Kaczyński jest wyrafinowanym graczem. I napewno nie sprzedał by interesów Polski w zamian za stanowisko w Brukseli

Gość gość
może dlatego, że nikt by mu czegoś takiego nie zaproponował

Gość gość
chyba, że na ciecia parkingowego

>>>w każdej partyjce znajdziesz czarne owce<<< x To prawda :). x >>>Temat jest o Kaczyńskim. ... A muszę to przyznać że Kaczyński jest wyrafinowanym graczem. I napewno nie sprzedał by interesów Polski w zamian za stanowisko w Brukseli<<< x Nie zgodzę się z Tobą, z powodu informacji, które na jego temat posiadam. Każdy ma jednak prawo do własnego zdania :).

Gość gość
pewnie że nikt by mu nie zaproponował. Bo: 1. Niedał się oszfabić niemcom, anglikom i francuzom. 2. Kaczyński posłał by ich do diabła. Kaczyński nikomu d**y nie lizał, i dla graczy jest niewygodny.

Gość gość
jako parkingowy goowno miałby do powiedzenia.

Gość gość
Jak Kaczyński nie podlega naciskom innych państw można zobaczyć po jego uległości Watykanowi i miejscowym kacykom z tego kraju - patrz np to co wygadywał na zlocie czarownic rydzykowych na Jasnej Górze.

Gość gość
rydzyk ma całkiem wylizaną doope

Gość gość
Rydzyk miał trudności z poruszaniem się. Czyżby pewien pisiowski czopek usiłował bez wazeliny?