Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dużo starszy mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem otoż moja 18 letnia córka spotyka się z 37 latkiem. Dowiedziałam się o tym przypadkiem mają w planach nawet wziąć ślub. Córka sie wszystkiego wypiera ale widać ze cos icy łączy. Są dalekimi krewnymi 5 czy 6 pokolenie. Co man Mam zrobić? Jak jej pomóc?.

Gość gość
z pewnego punktu widzenia powiem ze faktycznie 18 lat i 37 to duza roznica , nie wiem jak facet w takim wieku moglby spojrzec na tak mloda dziewczyne pod takim wzgledem moglby byc jej ojcem i chyba podchodzi mi to pod pedofilie, ale teraz wypowiem sie ze swojego wlasnego doswiadczenia majac 17 lat mialam chlopaka w wieku 28, teraz mam 25 i mam faceta w wieku 33 lat od kat siegam pamiecia zawsze interesowalam sie starszymi mezczyznami z wiekiem czasu zaczelam zdawac sobie sprawe ze to przez brak ojca i przez to ze w mlodym wieku kiedy mama zatapiala swe smutki po ojcu w pracy ja musialam zajac sie nia i calym domem cale . w wieku 13 lat musialam wziac odpowiedzialnosc za bliskie mi osoby i pelnie ta role do dnia dzisiejszego. wiem ze jestem kobieta silna niezalezna i bardzo dojrzala przez doswiadczenia zyciowe ale nie wydaje mi sie ze moglabym nawet sprobowac byc z rowiesnikiem poniewaz albo potrzebuje zeby ktos mi dal prawdziwe poczucie bezpieczenstwa mi i tylko mi albo byc moze szukam kogos kto zastapi mi ojca. nie udziele Ci rady ale moze podsune Ci pomysl skad sie wzielo takie zainteresowanie straszym mezczyzna