Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazki na odleglosc

Polecane posty

Gość gość

jak sobie z tym radzicie? czy macie jakies metody na podsycenie takiego zwiazku zeby facet myslal non stop i tesknil tak jak na samym poczatku? nie mowie ze jest zle wiem ze mnie kocha i mam do niego pelne zaufanie ale wychodze z zalozenia ze zawsze mozna cos ulepszyc ;)

Gość gość
Łudzisz się.

Gość gość
nie nie wydaje mi sie, nie staralibysmy sie o dziecko gdybym sie ludzila, a to on pierwszy wyszedl z incjatywa i pilnuje moich dni plodnych , tylko teraz bardziej sie krecimy w kolo tematu dziecka a ja bym chciala zeby wrocila ta chemia i takie podniecenie jak na samym poczatku, brakuje mi takigo spontanicznego seksu przytulenia w sklepie i ciaglych wiadomosci ze teskni ... no moze nie ciaglych ale fajniej by bylo jakby napisal ze teskni zamiast tego czy mierzylam temperature dzis czy zapisalam czy mam okres itp

Gość gość
Roznieć w nim pożądanie. Napisz sprośnego SMS-a, ubierz się w seksowna bieliznę jak rozmawiacie na kamerkach. I często rozmawiajcie , nie tylko piszcie , choć pisanie tez jest mile , np "dobranoc kochanie, zasnę marząc o Tobie, mam nadzieje ,ze sny będę miała upojne z Tobą w roli głównej ;) " , " Jak spotkamy się to wiesz co Ci zrobię ;) będzie długo i namiętnie ;) itp. Powodzenia :)

Gość gość
Spróbuje dziś ;) tak naprawdę głównie o czym rozmawiamy teraz to dziecko i sama pomimo że chce tego dziecka odczuwam jakąś presje pod tym względem. Często rozmawiamy na skejpie niemalże codziennie ale na pomysł z bielizną nie wpadłam. Chyba byłabym się że córka może wejść

Gość gość
To rozmawiaj z nim w takich godzinach gdy córka już dawno śpi ;)

Gość gość
Tak właśnie chcę zrobic