Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj brat dwa lata temu zmarl po dopalaczach

Polecane posty

Gość gość
Co niektórzy tutaj są głupsi od tych nastolatków, bo nie stać ich nawet na minimalny wysiłek umysłowy, aby uzmysłowić sobie, że mlodzieź nie jest jeszcze w pełni dojrzała, bez doświadczeń życiowych, bez ugruntowanych poglądów, często zagubiona i dlatego może zbłądzić, popelnić błąd, takie są niestety prawa młodości. Właśnie przez m.in. takich bezwzględnych egoistów, jak wy dzieciaki sięgają po rzeczy zakazane!

Gość gość
Polecam w takim razie. Obejrzy koniecznie. Skoro posługujesz się tak znanym tytułem powinnaś wiedzieć skąd się wziął, nie uważasz?

Gość gość
...albo - jesli wolisz wersję pisaną - wybierz powieść Huberta Selby'ego pod tym samym tytułem.

Gość gość
rozpierajaca euforia buahahahahahaha x Śmiej się śmiej, nie wiesz nawet jakie to piękne uczucie x ja wiem co to piekne uczucie , wiem co to niesamowita euforia ty natomiast parszywa degeneratko wiesz tylko co to iluzja takich uczuc , bez chemii w twoim zj*****m mozgu tego nie uswiadczysz , jestes jak uposledzona bo w naturalny sposob nie jestes w stanie doswiadczyc tego o czym piszesz wiec na twoim miejscu nie cieszylabym tak miski

Gość gość
co to są dopalacze? Wytłumaczy ktoś?