Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nosz cholera, zrobiłem ojcu lekkie wgniecenie w samochodzie

Polecane posty

Gość gość

wjeżdżałem powolutku do garażu, gdzie znajduje się kombajn i mimo uwagi i tak zrobiłem wgniecenie na nadkolu. W garażu jest mało miejsca i trzeba na wszystko uważać. Starałem się i zawsze mi to wychodziło, a dzisiaj nie :( Czuje się jak najgorszy kierowca. Chciałbym to wgniecenie jakoś naprawić, ale nie wiem czy się da, bo zadrapanie to nie problem - trochę pasty i będzie ok. Nie wiem co mam teraz zrobić :(

Gość gość
Nie no, tacie powiedziałem o tym i jakoś strasznie zły nie był, ale jest mi po prostu okropnie głupio. Nie nadaję się na kierowcę, czuję się jak oferma, jak przysłowiowa "baba za kierownicą" (bez urazy wszystkim kobietom).

Gość gość
Ja miałam bardzo podobną sytuację. Na szczęście nie zauważył bo był w delegacji a ja szybko samochód naprawiłam w warsztacie www.radeckirobert.pl.

Gość gość
za którym razem zdałeś prawko?

Gość gość
Uuu współczuję. Również kiedyś lekko wgniotłam nad prawym tylnim kołpakiem karoserię ojcu i się strasznie wydzierał. Wiem że pojechałam wtedy do http://celmer.torun.pl/ i z własnych pieniędzy pokryłam szkodę bo już nie mogłam wytrzymać tego marudzenia.

Gość gość
Współczuje, też miałam kiedyś nieprzyjemną sytuację na drodze w samochodzie taty, pamiętam że wtedy bardzo mi zależało na czasie i oddałam samochód do http://www.cls-walder.pl/, na szczęście zreperowali go przed przyjazdem ojca ;).

Gość gość
Wszystko ładnie i pięknie zrobią w tym warsztacie blacharskim www.super-plus.pl. Mają super ceny i wykonanie jest perfekcyjne .

Gość gość
Nie ma się czym przejmować. Lekkie wgniecenie to przecież nie koniec świata. Jeśli jesteś ze szczecina mogę polecić Ci warsztat www.slavauto.pl. Wykonują m.in. naprawy blacharskie w przystępnych cenach.

Gość wiktor23

Oddaj auto do HD Master - najlepsi fachowcy od wgnieceń, po mojej stłuczce ani śladu.