Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rocznik 83

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny z rocznika 83. Ja też jestem 83 rocznik. Jak wam się ułożyło życie? macie dzieci? ile mają lat ? męża ? macie pracę którą lubicie? dobrze zarabiacie? macie dom czy mieszkanie?

Gość gość
Witaj, ja nie narzekam, mam męża, dziecko i niedługo rodzeństwo drugie. Mam mieszkanie, za rok kończę spłacać kredyt i wtedy pomyślimy nad domem. Praca satysfakcjonującą, chociaż umysłowo i czasami nerwowo, bardzo męcząca, ale tobie to, co zawsze chciałam robić. Oczywiście są i negatywne strony mojego życia, ale wiadomo, nigdy nie jest idealnie.

Gość gość
Ja jestem rok młodsza, ale napiszę o znajomej z waszego rocznika. Ma nowy dom z cześciowym kredytem RnS, wybudowany systemem gospodarczym z pomocą rodziców na ziemi od teściów, córkę prawie 4-latkę z którą jest na wychowawczym, dorabia "na czarno" w weekendy, oficjalnie pracuje tylko mąż na papierze ma najniższą krajową w realu 4 razy tyle. Należy im się rodzinne z mopsu bo nie przekraczaja 500 zł na osobę. Zazdroszczę jej :)

Gość gość
ja mam męża , dziecko 2 latka, mam fajna praca , chociaż mogłaby byc trochę lepiej płatna, ale jak na nasze małe miasteczko jednak pensja ok, budujemy dom , mieszkamy w osobnym mieszkaniu u teściów

Gość gość
Hej , ja tez jestem z grudnia 83- mial byc luty84 ale sie pospieszyłam. Na dniach rodze swoje pierwsze dziecko, marzyłam o dziecku duzo wczesniej,ale najpierw długo szukałam odpowiedniego kandydata na tatusia a potem 3 lata nam zeszlo na staraniach:-( mam fajnego meza, budujemy dom w pl, mysle ze za rok sie wprowadzimy. Pracujemy za granica, wiec budujemy bez kredytow, jak wrocimy do pl maz chce otworzyc cos swojego, a ja wtedy sie wezme za prowadzenie firmy od papierkowej strony.

Gość gość
pozazdroscic zaradnych meżów ja mam takiego co wiecznie planuje co to on by nie zdobił jakby miał dom i jaką to działalność mógłby rozpocząć gdyby miał ów dom z podwórkiem, jakie to on warsztaty mógłby mieć na podwórku etc już słuchać tego nie mogę, bo samo się nie zrobi i mógłby się wziąć za robotę zamiast leżeć pół dnia i weekendy przed tv, bo wielce zmęczony po pracy (jako przedstawiciel haha)...

Gość gość
Ja jestem rocznik 91 maz 86 mamy swój dom ,przeprowadzka we wrześniu mamy jedno dziecko półtora roku. Ja na wychowawczym wracam do pracy w lutym a maz pracuje w gminie plus dorabia ladnie w budowlance od strony papierkowej. Wy stare d**y a jeszcze z rodzicami niektórzy miedzkaja. My pokonczylismy oboje budownictwo to byl dobry krok. Przynajmniej dom sie taniej 1/3 zbudował.

Gość gość
jak jesteś rocznik 91 to w tym roku kończyłabyś dopiero studia magisterskie, więc nie pisz, ze skończyłas budownictwo skoro jesteś na wychowawczym!!!!!!!

Gość gość
dwoje dzieci, 5 i 3 lata. mieszkanie na kredyt, mąż zarabia dość dobrze, ja raz mam pracę, raz nie mam, uczę religii w szkole i robię głównie jakieś zastępstwa.

Gość gość
Ja jestem rocznik 91 maz 86 mamy swój dom ,przeprowadzka we wrześniu mamy jedno dziecko półtora roku. Ja na wychowawczym wracam do pracy w lutym a maz pracuje w gminie plus dorabia ladnie w budowlance od strony papierkowej. Wy stare d**y a jeszcze z rodzicami niektórzy miedzkaja. My pokonczylismy oboje budownictwo to byl dobry krok. Przynajmniej dom sie taniej 1/3 zbudował. x ale pustak jakie ty budownictwo skończyłaś dziecinko? chyba zawodówkę. Robisz tyle błędów w pisaniu że szkoła podstawowa sie kłania.

Gość gość
Syn 2,5 roku, córeczka w drodze. Fantastyczny mąż. Mieszkanie kupione w RnS, w trakcie spłat, planujemy pomieszkac jeszcze te 5-6 lat i wtedy się budować. Mąż zarabia dobrze, ja gorzej, ale nie planuje wracać do swojej pracy po macierzyńskim, chcemy założyć firmę i prowadzić ja razem. Jestem bardzo szczęśliwa :-)

Gość gość
Witam , skończyłam porządne studia na prestiżowej państwowej uczelni,Mam kochaną córeczkę ma prawie 3 latka , jestem z niej bardzo dumna, mam fajnego męża , budujemy dom , zarabiamy oboje całkiem dobrze jak na warunki naszego małego miasteczka pracę mam fajną biurową raczej spokojną chociaż zdarzają się stresujące sytuacje .