Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaamelia

Odmowa wizy do USA co robić

Polecane posty

Gość kaamelia

Tak jak w temacie, a wiza jest mi bardzo potrzebna. Wydaje mi się, że wszystkie czynności zrobiłam poprawnie, dokumenty itd. na rozmowie też myślałam, że dobrze wypadłam. Nie chcę jechać do pracy itd. mam stabilną sytuację w Polsce, ale chciałabym trochę pozwiedzać. Ma ktoś doświadczenie? Pomocy!

Gość gość
zrób loda Obamie

Gość gość
Nic juz nie zrobisz Wiza to loteria. Wielkie huje z usa robia ci laske czy ci dadza czy nie.

Gość gość
Wejdź na wizyatabe.pl - myśle, że pomogą i wskażą co zrobiłaś źle. Kilku moich znajomych korzystało z ich porad i teraz cieszą się z wizami do Ameryki. Mówią, że sami pewnie jeszcze długi czas by się starali o wizę.

Gość kinia3246
Ja słyszałam o firmie ATABE LTD, która pośredniczy w takich procesach - może jeszcze nic straconego? Wpisz w wyszukiwarke, pewnie wyskoczy ich strona

Gość gość
W przeciwienstwie do Unii Europejskiej, gdzie do kazdego kraju moze wjechac kazdy ..... niezaleznie od zamiarow, kryminalnej przeszlosci, itp. USA rozumieja, co znaczy troska o bezpieczenstwo wlasnych obywateli i wlasnych granic. Kraj moze, ale nie musi wydac zgody na wjazd na swoje terytorium (wiza).