Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci na kafeterii kłamią?

Polecane posty

Gość gość

Piszą cały czas, że jakie kobiety z nadwagą są sexy, opinające się ubrania na tłuszczu ohy i ahy tylko. A na ulicy jak taka przejdzie w obcisłej bluzce z wylewającym się tłuszczem to faceci są zniesmaczeni i jeszcze skomentują "jaki pasztet". A tutaj tylko hejty na szczupłe i zgrabne, a na ulicy się oglądają i wzroku oderwać nie mogą od takiej. Widuje mnóstwo par gdzie facet jest wysportowany i idzie ze zgrabną chudzinką.

Gość gość
A grube pasztety to biorą sobie miśki albo brzydale. Taka prawda.

Gość gość
Up

>>>Dlaczego faceci na kafeterii kłamią? Piszą cały czas, że jakie kobiety z nadwagą są sexy, opinające się ubrania na tłuszczu ohy i ahy tylko. A na ulicy jak taka przejdzie w obcisłej bluzce z wylewającym się tłuszczem to faceci są zniesmaczeni i jeszcze skomentują "jaki pasztet".<<< x Czym innym jest wylewający się z dekoltu, ponętny biust :D, x a czymś zupełnie innym, wielki tłusty bandzioch wylewający się znad zbyt ciasnych spodni. To drugie jest obrzydliwe i można taki brzuch ukryć pod luźną tuniką :). x >>>A tutaj tylko hejty na szczupłe i zgrabne<<< x Chyba Cię w Twej samotności zupełnie POGIĘŁO :D :D :D. Jakoś nie zauważyłem, by ktoś tutaj hejtował zgrabną dziewczynę :D. Może weź leki :D ? x >>>a na ulicy się oglądają i wzroku oderwać nie mogą od takiej<<< x Ja osobiście zostałem już usidlony :) i nie wolno mi oglądać się na ulicy za innymi kobietami :D. Nie zmienia to faktu, że dużo trudniej, jest mi się nie oglądnąć za pulchną, biuściastą dziewoją :), niż za chudziutką drobinką :D. x >>>Widuje mnóstwo par gdzie facet jest wysportowany i idzie ze zgrabną chudzinką.<<< x Widocznie takie lubi, albo pokochał jej osobowość :).

Gość gość
No Brunetos ma racje Xxxxxx misio1 weź wyperdalaj z tego forum bo tak mnie w*******z że masakra