Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak utrzymać miłość i zainteresowanie faceta w związku na ODLEGŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy rzadko się widujemy, ale kontakt jest praktycznie codzienny - jak sprawić, by mimo odległości nadal był zainteresowany i zakochany?

Gość gość
jeśli cie nie kocha to możesz sobie wsadzić te swoje starania, a jak kocha to nie musisz sie starać

Gość gość
A ile ze sobą jesteście? Często się widujecie?

Gość Silene
Pozwalaj mu wejść w swój świat, opowiadaj o pracy, znajomych , problemach itp. W trakcie rozmowy bądź miła, promienna, nie dąsaj się, ze on jest tak daleko. Ciesz się z jego proezentów i rób mu takze upominki i dawaj jak sie spotkacie, czy wysyłaj. Jak często on Cię odiwedza? Jeśli sie da, planujcie razem wakacje czy krtkie wyjazdy. Nie rezygnuj ze znajomych i wyjśc. Miej też własne życie. U mnie to działa już 10 lat.

Gość gość
Silene, dzięki za konkretne rady :) Jesteśmy tak już ponad rok, ale boje się, że on znajdzie sobie w końcu kogoś u siebie na miejscu :(

Gość gość
ja ze swoim jestem już tak prawie dwa lata oficjalnie ze spotykaniem, a nieoficjalnie trzy lata. Nie wiem jaka jest recepta, my po prostu codziennie rozmawiamy, piszemy o swoich codziennych sprawach, dzielimy się wrażeniami, muzyką filmami... Spotykamy się raz na tydzień czasami dwa tygodnie. Jest cięzko czasami, czasami mam jakieś podejrzenia, ale co ja mogę zrobić nie pozostaje mi nic innego jak zaufać. Teraz zbliża się urlop więc będzie okazja na spędzenie ze sobą więcej czasu:) Kiedy mam podobne obawy jak ty, po prostu z nim rozmawiam ale bezzobowiązująco. Mówię o tym czego się boję i prosze go aby mi wczesniej powiedział i nie grał na dwa fronty bo nie chcę być oszukiwana chce być świadoma żeby móc świadomie podjąć decyzję.

Gość gość
Polak, ale w rozjazdach. Widujemy się rzadko, bo pracuje za granicą po kilka miesięcy, wiec spotkania są też co kilka miesięcy.

Gość gość
Dziecko też zrobicie i wychowacie na odległość? :o

Gość gość
up

Gość smutaska24
Mój wyjechal w maju i przyjedzie w sierpniu...tez mi ciezko