Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile na czysto zarabiaja wlasciciele mieszkan w duzym miescie?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi oczywiscie o wynajem. Po oplaceniu czynszu i wszystkich oplat ile powinno sie zzarobic na czysto na takim zalozmy 60 metrowym mieszkaniu we Wroclawiu? Ktos mi dzisiaj wciskal kit ze taki wlasciciel nie ma wiecej na czysto z takiego mieszkania niz 300-500 zl

Gość gość
rentownośc mieszkań na wynajem to ok 4 procent rocznie. Dolicz do tego stres o np spóźnione rachunki, uzeranie sie z lokatorami, ryzyko zniszczenia mieszkania( np po " lokatorach" trzeba robić remont GENERALNY.... a potem wyobraz sobie ten straaszny , ogromniasty ZYSK, za niby nic....

Gość gośćula
zakładajac że mieszkanie nie jest na kredyt to średnia z 12 mc oscyluje pomiedzy 500-700 zł . Jest to zysk na czysto,nie wliczając remontów generalnych typu wymiana elektryki,drobne remonty zostały wliczone (naprawa pralki,wymiana kabiny prysznicowej,zakup nowej kuchenki). jest to nadal najkorzystniejsza forma inwestowania kapitału.

Gość gość
jest to nadal najkorzystniejsza forma inwestowania kapitału. zgadza sie, kapitału.... ale nie brania kredytu hipotecznego i wynajmowania potem:D:D

Gość Anna888
Moja rodzina właśnie w taki sposób inwestuje pieniądze i niezmiennie taka forma przynosi zyski. Tylko, że my posiadamy kilka mieszkań, które wynajmujemy, więc biznes nakręca biznes. Jeżeli chcesz się poradzić fachowca i zdobyć szczegółowe informacje na temat tego typu inwestycji to polecam Ci Łukasza Mendochę. Od lat korzystamy z jego niezawodnych usług.

Gość gość
Ja za 40 m mieszkanie w 350 tys mieście biorę 2000 zł z tego opłącam czysz około 300 zł, reszta mi zostaje, ale z tego jeszcze podatek i ewentualne remeonty z którymi nie przesadzam oczywiscie. Policz sobie.