Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachowac sie w tej sytuacji????

Polecane posty

Gość gość
gość dziś jeżeli to pierwsza jego tego typu akcja z tym, ze nie jest pewny itd to jak chcesz ale jak postanowisz ciągnąć to coś i odwali za jakiś czas to samo to będziesz idiotką jak tego nie zakończysz. ja po tekście o rodziach już miałabym jasną sytuację smiech.gif no ale ja nie spotykałabym sie z dzieciakiem, dla którego jestem be bo jego rodzice mnie nie lubia smiech.gif - SWIĘTE SŁOWA daj sobie spokój ,kobieto. On nie jest pewny , rodzice cie nie lubia, a w ogóle to chodzi pewnie o to,że chciał sie spotkac z jakas dziewczyną, nie wypaliło, to wraca z podkulonym ogonkiem- ale w razie, gdyby zdrada wyszła na jaw, to ci bezczelnie woczy patrząc, powie" No ale przecież NIE bylismy ze soba" jAAASNE:D:D:D

Gość gość
Tylko mi jeszcze doradźcie czy mam mam po 4 dniach bez kontaktu poprowadzic krótką rozmowe typu załatwiłes a to dobrze i jak by cos chciał rozmawiac to powiedziec ze nie mam teraz czasu czy raczej z nim porozmawiac dłuzej??? x czy Ty jesteś normalna? skoro nie chcesz do niego wracać to po cholere chcesz dzwonic??? pytac czy co zalatwil??? bo nie rozumiem

Gość gość
No ma mi załatwic pewną sprawe wiec w czwartek i tak musze o to do niego zadzwonic.

Gość gość
ona chce, bysmy jej wszyscy powiedzieli,że ma do niego wrócić:D:D wtedy będzie czuła sie usprawiedliwiona, no bo ona go taaak koooocha, aaach:D no coz- ja nikogo nie zmuszam do bycia ze mna, jeśłi koles chce sobie cos " przemyśliwać' z opcją ewentualnego powrotu:D:D to sorry, nie ze mną te numery, Brunner:D:D facet po takim tekście byłby spalony

Gość gość
ma mi zaniesc papiery do szkoly bo ja mieszkam w innym miescie. Zadzwonie do niego zapytac czy zaniosł i wtedy moze wyniknac dluzsza rozmowa. Dlatego pytam czy mam po prostu spytac czy dał te papiery i jak by zagadywal to powiedziec ze gdzies jade np na basen czy porozmawiac z nim szczerze?

Gość gość
Tu nie chodzi ze ja chce do niego wrócic. Chce go sprawdzic czy warto wrócic czy nie.

Gość gość
ale o czym? przeciez napisałaś przed chwilą, ze to koniec :D mówisz mu, ze podtrzymujesz swoją decyzje i się żegnasz

Gość gość
gość dziś Tu nie chodzi ze ja chce do niego wrócic. Chce go sprawdzic czy warto wrócic czy nie. x :D:D:D ok jesteś idiotką :) idiotką, która wróci do faceta dla którego jest kołem zapasowym :) zamiast sprawdzać jego to sprawdź czy mózg masz na swoim miejscu bo naprawde kazdym kolejnym postem udowadniasz, że nie

Gość gość
W czwartek nie ucinaj rozmowy. Jak oczywiście on będzie jeszcze chciał gadać. Bo być może do czwartku sam się oswoi z sytuacją. Możecie sobie na spokojnie w czwartek wyjaśnić wszystko lub umówić sie i pogadać na żywo. Przykre ze jego rodzice cię nie lubią. Dlaczego?

Gość gość
on tak czuje ze mnie nie lubia

Gość gość
nie widział jakiej wymówki użyć żeby sie ciebie pozbyć to sobie rodziców wziął na języki, jestes żenująca autorko

Gość gość
Dziecko żadne dzwonienie , wyślij mu smsa z zapytaniem o sprawę i koniec... On chce przemyśleć wasz związek ? Po 3 latach? Nie dzwon nie poniżaj sie przed gnojem. Skreśl frajera :o

Gość gość
jeszce pozwalasz mu własne dokumenty zaniesć do szkoły?? A co ty, niepełnosprawna jesteś?

Gość gość
Ja bym go też olala już na stałe. Wóz albo przewóz, on sie bawi tobą. Za rok znowu mu sie znudzi i zacznie mieć jakieś gadki.

Gość gość
az sie wierzyć nie chce ,że takie myslenie u 23 latki,jakbym trzynastolatke czytala ,sorry