Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z klasą według facetów

Polecane posty

Gość gość

Facec***iszą o tym jak bardzo lubią kobiety z klasą, ale sami zdaje się nie wiedzą na czym polega klasa i ograniczają się do twierdzenia, że to kobieta w szpilkach :D

Gość gość
o to to

Gość gość
kobiety z klasa nie u mawiają się z panami, którzy szukaja kobiet z klasa. mężczyżni z klasą nie muszą tego mówic, tylko ZNAJDUJĄ taka kobietę a dla mezczyzn, którzy mówiaże szukaja kobiety z klasa to jest to kobieta w szpileczkach, miniówie i chodząca na dyskoteke, dająca się z.. nać na drugiej randce:D:D

Gość gość
ja to wiem, dlatego tak śmieszy mnie to co niektórzy faceci mówią/piszą. Oczywiście są to faceci którzy sami klasy nie mają :D

Gość gość
Kobieta z klasą to kobieta elegancko ubrana, a nie jak d***** Np. sukienka do kolan, szpilki.. albo spódnica i do tego koszula, wszystko dobrej jakości Poza tym kobieta z klasą jest inteligentna i oczytana, ma coś w głowie i można z nią porozmawiać na wiele tematów.. i umie się zachować w towarzystwie :)

Gość prawictwo pospolite 193
mi sie szpilki z d******* kojarzą , a nie z klasą

Gość gość
i jak zwykle opis kobiety z klasą zaczął się od...ubrania :D

Gość gość
Ludzie z klasa wiedzą, że mają klasę i nie musza się z tym obnosić ani strojem ani elokwencją.

Gość gość
a ludzie bez klasy uważają jej przejawy za obnoszenie się :)

Gość gość
Bo klasa to tez odpowiedni wygląd :O co z tego, że kobieta jest mądra i ma wiele do powiedzenia, a zasady savoir-vivre ma w małym palcu, skoro wygląda jak lump? Jesli nie umie sama o siebie zadbać, no to brak jej klasy i nawet największa ogłada towarzyska jej nie pomoże. Cięzko tu zresztą mówić o ogładzie jesli kobieta przyjdzie np. na wigilię pracowniczą czy inną impreze ubrana w podarte dżinsy, trampki i powyciąganą koszulkę w mysl zasady "najważniejsze co mam w głowie, a nie jak wyglądam" Wygląd to wizytówka każdej kobiety, taka jest prawda od zamierzchłych czasów

Gość gość
i dlatego właśnie nigdy nawet nie starałam się mieć klasy (wystarczy mi ona w zachowaniu, a też nie zawsze), ale śmieszy mnie to co tutaj wypisują niektórzy ludzie :)

Gość gość
a tak przy okazji, wigilia pracownicza to nie jest bal. Zwykła impreza, na którą większość uczestników wcale nie chciało przyjść, z ludźmi którzych widujesz i tak codziennie. Równie dobrze można przyjść w jeansach, bo albo skończy się na piwie z Twojego reguarnego kubka albo na piwie w pubie.

Gość gość
up

Gość gość
:D

Gość gość
:P

Gość Wujcio Dobra Rada
Nie znam żadnego człowieka z klasą. Wszyscy jesteśmy tacy sami, wszyscy robimy kupę i wszyscy na kiblu wyglądają tak samo :-D

Gość gość
nie wiem czy to mozna zaliczyc do klasy

Gość gość
Czyli kobieta z klasą która lubi tańczyć ma p********e bo na dyskoteki chodzić nie może?

Klasa to nie tylko ubiór - choć też jest istotny, ale i zachowanie, sposób bycia, inteligencja i maniery.

Gość gość
Niby tak ale pierwsze rzuca się ubiór, później maniery i sposób bycia a inteligencja to dopiero po dłuższym poznaniu. Poza tym zależy od tego co sama sobą reprezentujesz, dla kogoś kto nie przeczytał ani jednej książki ktoś kto przeczytał dwie juz ma klase;)

Gość gość
ja np. nigdy nie miałam klasy jeżeli chodzi o wygląd. Po prostu nie bo nie, całkowicie świadomy wybór (jak chcę to potrafię, ale często nie chcę). Za to przewracam oczami jak o klasie mówią kobiety które jej nie mają, ale wyglądem starają się to nadrobić. Więc stoi dama w eleganckiej sukience i obrabia tyłek koleżance jak stereotypowa baba z targu albo chwali się romansem z szefem..

Gość gość
To w takim razie ja lubię kobiece kobiety bo lubię laski w szpilkach i spodniach a ich inteligencję mam głęboko gdzieś.

Gość gość
kobiecości też tu nie opisałeś...myślę, że po prostu lubisz atrakcyjne kobiety, a to czy są kobiece, niekobiece, z klasą czy bez zwisa ci tak jak ich inteligencja

Gość gość
po czym wnioskujesz?

Gość gość
No ale czy kobiecość nie równa się atrakcyjność. Trudno mi powiedzieć o brzydkiej kobiecie ze jest kobieca.

Gość gość
no nie, bo kobieta może być atrakcyjna, a jednocześnie być np. chłopczycą. Oczywiście jeżeli posługujemy się tradycyjnymi normami tego co jest kobiece, a co nie.

Gość gość
Kobieta z klasą jest inteligentna, z poczuciem humoru, pewna siebie, dbająca o siebie, potrafiąca się zachować, nie pozwalajaca byle komu się do niej zbliżyć czy ja obmacywać. Takie są tylko dla wybrańców i samemu trzeba mieć klasę żeby zdobyć taka kobietę.

Gość gość
up