Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynna

Z Norwegii odbierają dzieci normalnym rodzinom i oddają pedofiom na wychowanie.

Polecane posty

Gość anty sodom
@ 10:46 Jesli jestes za tzw. adopcja dzieci przez lesbijki to nie wierze, ze masz takie poglady bezinteresownie. Byc moze twoj maz jest jedynym meskim partnerem seksualnym w twoim zyciu ale zadam pytanie inaczej - ile nie partnerow a partnerek seksualnych mialas? Kreca cie male dziewczynki, lesbo?

Gość gość
Anty sodom mylisz się . Po prostu mam inne poglądy niż ty. Ale czy dlatego dajesz sobie prawo do obrażania drugiego człowieka za inne zdanie???

Gość gość
Autorko, nadajesz sie do leczenia. I nie wiem,czy nie czasem w zakładzie zamkniętym :-o

Gość gość
Mała uwaga - w Polsce w ośrodkach wychowawczych "nie wypuszcza się dzieci po ukończeniu 18'roku życia", lecz jak w Norwegii siedzą do 21 :D Jezeli młodociany trafia do poprawczaka, to najczęściej taki ma wyrok...

Gość gość
Taki poziom agresji, jaki reprezentuje autorka, nie jest na pewno niczym normalnym.

Gość anty sodom
Autorka z tego co czytam napisala jedynie 2 posty na pierwszek stronie. Nie znalazlam w nich nawet jednego zdania agresji. Przypisywanie innym agresji jest typowe dla PO (jezyk nienawisci) oraz wlasnie srodowisk pederastyczno-pedofilskich.

Gość gość
"Przypisywanie innym agresji jest typowe dla PO (jezyk nienawisci) oraz wlasnie srodowisk pederastyczno-pedofilskich." Ojej...jestes z PO agresorko? :D :P

Gość gość
...a wydaje się, ze z PiS albo Młodzieży Wszechpolskiej :P

Gość gość
Jesli schodzi na politykę, to wlasnie PO kneblowała usta wszelkim oponentom, wmawiając im " mowę nienawiści", tylko dlatego, ze ktoś osmielił się! miec wlasny pogląd , inny od jedynego slusznego, wyznawanego i gloszonego przez PO. Od lat to się nazywa, wedlug nowomowy, "poprawność polityczna". Nazywając to wlasciwie i wprost- to cenzura. To wlasnie Platforma wprowadziła gender i " płec kulturową" tylnymi drzwiami, przy okazji tzw. konwencji przemocowej made in UE. To Platforma przepchała ustawę in vitro, dzięki której homo mogą zrobic sobie dzieci z probówki. Trochę się pozamieniają " związkami partnerskimi", ale kiepskie prawo ominą. Jakos nie trąbią w tv, ze w Skandynawii pedofile mają adoptowane dzieci...To tez cenzura.

Gość gość
A nie przyszło ci do głowy że in vitro oraz gender to społeczeństwo chciało. Nie dla wszystkich homoseksualisci to pederaści a dzieci in vitro to nie pomiot szatana? Nie wszyscy uważają że słuchacze radio Maryja to lepsza część społeczeństwa. Zresztą po a Norwegia hehhh mają tyle wspólnego co ja i Chiny. Wracając do tematu, autorka za brak wyuczonej tolerancji musiała opuścić kraj w którym mieszkala i się dziwi. A ja się dziwię że ona się dziwi i żali. Przed wyjazdem mogła się zastanowić czy chce żyć w kraju gdzie akceptowane pary homo. Jeżeli dla niej to zaocznie to mogla zostać w Polsce gdzie są pederaści. Tak swoją drogą to życzę jej aby jej syn był homoseksualistom. Ja nie miałabym nic przeciwko temu. Dla mnie to taki sam człowiek jak Kaczyński :D

Gość gość
Hi hi, krążą plotki, ze Kaczyński jest gejem ;)

Gość gość
20 lat bedie jak mieszkam w Skandynawii , dwoje dzieci tu urodzilam , jedno jest juz pelnoletnie i powiem wam tylko tyle ze niezle musiala ta znajoma autorki dzieciakowi maglowac w glowie ze sie tym zainteresowano ja tez mam swoje poglady , lesbijki i geje mi nie wadza ale juz tabuny muslimow , czarnuchow tak ale jakos mi nigdy za moje skrajne poglady dzieci zabrac nie chcial

Gość gość
"Wracając do tematu, autorka za brak wyuczonej tolerancji musiała opuścić kraj w którym mieszkala i się dziwi." x jakiej "tolerancji" kretynko? :O to już nie można mieć własnego zdania na temat małżeństwa? to już lewacki zamordyzm, a nie żadna "tolerancja" poza tym muslimy zrzucają pedziów ze skały u siebie w kraju, a dzieci uczą, że to podludzie i co? dlaczego ich nikt nie próbuje wygnać?

Gość gość
Ue jest coraz bardziej jeb/nięta. Swoje dziecko to mogę nawet na faszystę wychowywać i ch/uj komukolwiek do tego.

Gość gość
Tolerancja jest wtedy kiedy ty tolerujesz odmienność innych osób i się nie wtrącasz w ich życie, a nie kiedy ty każesz wszystkim wokól podporządkować się wg tego, co do ciebie jest normą!

Gość gość
a nie kiedy ty każesz wszystkim wokól podporządkować się wg tego, co do ciebie jest normą! x co masz na mysli ?? zapewniam ciebie ze nikt w skandynawii nie bedzie ciebie zmuszal do zycia z osobnikiem tej samej plci jesli jestes hetero

Gość gość
To bylo do pani, ktora uważa ze tolerancja jest wtedy, kiedy wszyscy są katolikami i żyją wg "przykazań" PiS-u. Albowiem tej pani w glowie się nie mieści, że tolerancja jest wtedy, gdy katolik współżyje (moze to niewłaściwie słowo) w jednym kraju z ateistą, w dodatku homoseksualnym i jeden drugiemu nie wadzi.

Gość gość
prawda

Gość gość
Z Norwegii odbierają dzieci normalnym rodzinom i oddają pedofiom na wychowanie. X X Takim sposobem zacznynają się kompletne bzdury a ploty idą dalej. Jeden coś usłyszy, drugi przekręci, trzeci doda swoje 3 grosze i fama rośnie...

Gość gość
Przepradzam, a co ma PiS do tego? To nie wolno wyrazic swojej opinii? Nie slucham radia Maryja, nie oglądam Tv Trwam. Przyjmuję do wiadomosci! ze ktos- komus- coś w przewód pokarmowy. Ale mam prawo jako wolny , zdrowy na umyśle czlowiek do wyrazenia swojej odrazy czy wstrętu w tej kwestii. I nie podoba mi się nachalna " promocja" homoseksualizmu, pedofilii i innych dewiacji. Poprawnosc polityczna to zamykanie ust, a jest to niekonstytucyjne. Wolność słowa.

Gość gość
Postawienie znaku równości pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią świadczy o twoim braku wiedzy. Nie masz pojęcia, ze heteroseksualne osoby tez są pedofilami, prawda? Tego, że najczęściej molestującym dziewczynkę jest ktoś z najbliższego otoczenia, wujek, dziadek a i sam tatuś, pewnie nie wiesz? Homoseksualista to osoba, ktora czuje pociąg do DOROSLEJ osoby tej samej płci, a nie pedofil, który nie potrafi stworzyć innej relacji niż z podległym mu dzieckiem. Tu nie chodzi o plec, lecz o to, ze dziecko nie umie sie bronić, latwo nim manipulować. Pedofil nie jest zdolny do związku z dorosła osobą. Najpierw to zrozum, potem krzycz.

Gość gość
tez to zauwazylam ze 99% kafeteryjnych glupkow myli pedofila z "pedalem potocznie zwanym tez brzydko pederasta " czyli gejem , facetem homoseksualnym ktory czuje pociag seksualny oraz jest w stanie zakochac sie w DOROSLYM drugim mezczyznie

Gość gość
15.16 racja . W Szwecji masowo przeprowadza sie rytualne obrzezanie dziewczynek -środowisko imigrantów z Somalii. Najbardziej drastyczna forma tego procederu -i co ? Jakoś władze nie widziały dopóki ktoś nie nagłośnił że w jednej ze szkół 90% panienek pozbawiono łechtaczki w klasie która odbywała pielgrzymkę do Mekki...Jakoś tak dziwnie że tych środowisk nadzór państwa jakoś nie obejmuje . Tam jest podziw dla ISIS i biedni ci szwedzccy porypańcy jak dorośnie pokolenie szwedzkich islamistów wychowane w takiej ideologii. Ostatni (s)hit pedagogiki szwedzkiej to nakaz sikanie przez chłopców na siedząco . Podobno po to by ich "wyleczyć z agresji i dominacji nad kobietami". Warto dodać że tamtejsi kolorowi mają bekę z całego tego szwedzkiego szaleństwa , socjal owszem biorą ale Szwedami już praktycznie jawnie pogardzają . W Sztokholmie to może tylko jeszcze tubylcy oraz Polacy przejmują sie szwedzkimi nakazami i zakazami bo ci "opaleni" leją na to równo a mądralińscy szwedzcy urzędnicy boją sie im zwrócic uwagę bo zaraz albo "rasizm" albo kosa w plecy . Żyją po swojemu jak chcą .

Gość gość
Szwedzcy porypańcy czyli kto?

Gość gość
jest duzo prawdy w tym co piszesz , w Sztokholmie nawet na zyczenie muslimow zamyka sie na kilka godzin plywalnie aby te muslimskie suki mogly sie kapac ( chodzi o kobiety) ale mozna tez walczyc ta sama bronia , mi sie udalo kilka spraw zalatwic wlasnie krzyczac na cale gardlo ze jestem dyskryminowana z powodow narodowosciowych , nawet jednej czarnej lekarce powiedzialam ze jest rasistka , ze zglosze to iz nie chce wypisac mojemu dziecku leku ( maly mial zapalenie ucha co ona potwierdzila , wyl z bolu a ta ze mam mu krople do nosa kupic) z pobudek rasistowskich i zeby mi tu na kartce napisala ze nie chce go leczyc bo jak przyjda powiklania po ostrym zapaleniu ucha to bede wiedziala co robic zawsze dziala:)

Gość gość
"gość dziś Ue jest coraz bardziej j**/nięta. Swoje dziecko to mogę nawet na faszystę wychowywać i ch/uj komukolwiek do tego." I tu sie gosciu mylisz i to bardzo. Mieszkam 16 lat w Szwecji i jedno czego mnie ten kraj nauczyl to, to ze dziecko nie jest moja wlasnoscia! To jest maly czlowiek i ja jako matka mam za dziecko odpowiedzialnosc ale nie jest Ono moja wlasnoscia. Moje dziecko ma 12 lat i jakos nikt mi Jej nie zabieral choc tez mam swoje zdanie na pewne sprawy! Dzieci zazwyczaj nie sa mocno zainteresowane "sprawami doroslych" maja w d***e czy ktos jest czarny, bialy, kulawy, garbaty, niewidomy czy tez homoseksualny. Trzeba byloby niezle dziecku w glowe pakowac aby sie wyrazilo zle o parach homoseksualnych a tacy rodzice (nietolerancyjni) sa wrecz niebezpieczni dla wlasnego dziecka!

Gość gość
O, proszę bardzo - dowod twojej "tolerancji" "muslimskie suki " :-o

Gość gość
To ja z 19.16 a gdzie ja takie cos napisalam??? Ze zlosc***ewnie zaciskasz miesnie twarzy, przymykasz oczy i tekst sie Tobie zlewa..

Gość gość
Ha ha pani niech dopowie że tam -teoretycznie dziecko jest własnością państwa podobnie jak w Rzeszy A.H czy ZSRR . Stąd dzieci od małego uczy się donosić , nawet błahostki na rodziny. Stąd rodzice są ubezwłasnowolnieni stąd bezstresowe i bezobowiazkowe wychowanie stąd rodziny 'istniejące teoretycznie" tam dominujące . Gówniarze przekonani że wszystko im wolno a rodzice to tylko bankomat . Rozpieszczeni infantylni roszczeniowo nastawieni , zidiociali . W pracy lubią bumelki z byle czym lecą do psychologa ,ogromnie dużo młodych Szwedów łyka antydepresanty i psychotropy . Z tego pomieszania tak im odbiło że aż przestali sie praktycznie rozmnażać i owi imigranci są tu ściągani nie tylko z głupoty władz ale poniekąd i z musu . Masa rdzennych kobiet jest tu bezpłodna także i od tabletek łykanych od 14 roku życia .

Gość gość
Dlaczego odpowiadasz na wiadomość nie do ciebie? Skoro nie ty to napisalas(es), to nie do ciebie. Spójrz na post powyżej twojego z 19.13.