Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chrzciny czy dalismy za skromny prezent

Polecane posty

Gość gość

Prosze o pomoc. Bylismy na chrzcinach, przyjecie bylo w fajnej karczmie, duzo dobrego jedzenia, 3 dania i alkohol plus zabawy dla dzieci. Byl to syn meza brata, nie bylismy chrzestnymi u tego chlopca. Kupilismy grzechotke, ladne ubranko i do tego kartka i 300zl w kopercie. Nie wiem teraz czy nie za skromnie wyszlo.. chrzestny chlopca to b bogaty czlowiek z tego co sie dowiedzialam.Myslelismy ze bedzie zwykly obiad, a tu uczta byla. W dodatku ojciec chlopca tez ma dobra prace, moze w jego skali taka kwota jest mala. Rodzina meza ma klase, nie jest pazerna, nigdy by nas nie obgadala. Tylko mnie smutno ze tak dalismy ciala

Gość gość
Dodam ze to od 2 osob prezent

Gość gość
Syn męża brata? Lol.

Gość gość
Daliście w porządku. Tyle ile się normalnie daje na chrzest. Mnie Tylko denerwuje ze bogatym się daje więcej a biednym mniej. Dlaczego?

Gość gość
Chrzczony byl syn męża brata- czego tu nie rozumiesz ciołku? A co do prezentu to naprawdę ok, nie masz się co martwić.

Gość gość
Nie chodzi nawet ze to nogata rodzina, ponizej300 bym nie dala nikomu. Chodzi mo o to ze byla super impreza, ze pewnie duzo zaplacili a tu taka wtopa. Z drugiej strony wiem ze ok500-600 daja chrzestni zazwyczaj.

Gość gość
Brata męża a nie męża brata ciolico bo to wygląda jak by Twój brat miał męża..

Gość gość
Nie wiedzieliście ze będzie taka impreza. Zresztą oni ja zrobili nie dla was ale dla siebie, bo tak chcieli, bo ich stać. Prezent daliście normalny.

Gość gość
Moim zdaniem to trochę mało. Rodzice się postarali zrobili super przyjęcie a wy daliście dziecku grzechotkę, jakiś ciuszek i parę groszy. Słabo.

Gość gość
Akurat ubranie bylo ladne i dobrej jakosci grzechotka tez pozadna. Poza tym chrzestnym byl ktos inny..

Gość gość
Możesz się tłumaczyć jak chcesz. Po prostu jak dla mnie to się nie popisaliście.

Gość gość
Ty pewnie zarabiasz mld to sobie paroma stowami tylek podcierasz:/

Gość gość
Cieniutki ten prezencik :(

Gość gość
Mnie tylko dziwi ile dajecie na slub, skoro tyle na chrzest.

Gość gość
Daliście ok, 300 plus ubranka i grzechotka wystarczy, chrzestni dają 500-600 zł, przecież to,ż ektoś dużo zarabia, nie ozbnacze,że mieliscie od razu wyskoczyć z 100zł, bez przesady, nie zadręczaj się, bo nie masz czym i nie słuchaj tych milionerek kafeteryjnych, wiesz,za cudze to i Żyd hojny, a kafe to debilne forum, bierz na to poprawkę.

Gość gość
Wczoraj sami byliśmy na chrzc ie,też impreza dość droga, nie byliśmy chrzestnymi, rodzice też majętni jak i ich rodzinyą, daliśmy prezent ze złota za 380 zł, uważam,że to bardzo ok.

Gość gość
Sknery jesteście. Wstyd!

Gość gość
Gość z 22.34 ma rację. Cienki ten wasz prezent. Ja byłam na chrzcie miesiąc temu. Dałam złoty łańcuszek, leżaczek bujaczek i 500 stówek. Dodam że byłam sama wiec to prezent tylko odemnie. A was była dwójką.

Gość gość
Chrzcilismy ostatnio dziecko. Chrzest na dala 400 zł, chrzestny 300, jedni dziadkowie 500, drudzy 1500, nasze rodzeństwo po 200 lub 300 zł. Uważam, że dałaś odpowiedni prezent, nie masz się czym martwić :-)

Gość gość
Bylas chrzestna panno miliarderko?

Gość gość
Nie. Nie jestem matką chrzestną.

Gość luhty
Spoko

Gość gość
dawanie kasy na chciny- moim zdaniem porazka, dziecko to platach dostanie? co bedzie wspominac? kasa idzie dla rodziców w ramach imprezy? bardzo to płytkie- nie masz kasy- zaprosc na herbate i juz a dziecko powinno miec pamiatke

Gość Gość na chrzcinach
gość dziś xx Gość z 22.34 ma rację. Cienki ten wasz prezent. Ja byłam na chrzcie miesiąc temu. Dałam złoty łańcuszek, leżaczek bujaczek i 500 stówek. Dodam że byłam sama wiec to prezent tylko odemnie. A was była dwójką. xx Cieniutkie te twoje prezenciki krytyczko, ja byłem wczoraj na chrzcie i dałem 5000 euro i szczerozłotą figurkę świętego o wadze ponad 2 kg. Co prawda byliśmy we trójkę z żoną i córką, ale po pierwsze średnio i tak się do nas nie umywasz a po drugie nikt z nas nie był chrzestnym. :-)

Gość gość
Jacht trza byla dac xDD

Gość Dałbym więcej
Gość na chrzcinach dziś xx ja byłem wczoraj na chrzcie i dałem 5000 euro i szczerozłotą figurkę świętego o wadze ponad 2 kg. xx To dobry kierunek, ale ja dałbym zdecydowanie więcej od ciebie gościu, szkoda tylko że nikt nie zaprasza mnie na chrzciny:-(

Gość Gość na chrzcinach
gość wczoraj xx Jacht trza byla dac xDD xx Wstyd, że o tym nie pomyśleliśmy, ale I Komunia św. jeszcze przed nami ;-)

Gość gość
Qrwa bida z nędzą sie wkvrwia , ze ludzie maja kase i umieja sie zachować . A ty autorko ledwie za te 2 talerzyki sie zrewanżowalas , prezentu żadnego dziecku nie dałaś , NO moze tą grzechotkę :D

Gość gość
ja dałam apartament ,a co tam niech dziecko ma, doroiośnie będzie jak znalazł do tego czasu wynajmnie , a wy jakieś figurki złote i tylko 500 e, żenada, słabiutko, nie popisaliście się, a byo nas tylko dwoje i nie byłam chrzestną.Na komunię kupują wysspę a wy się o jakieś grosze wykłócacie, wstyd , dziadostwo.

Gość gość
00:09 Spyerdalay paszczurze:D