Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OBURZENIE O WIZYTE U PROSTYTUTKI

Polecane posty

Gość Raficzek
bulls**tt milordzie:D

Gość gość
''Wy męzczyźni tez nie powinniście się oburzać że sypiamy z jakimiś chętnymi.'' NIE! wy macie w związku beztroskę,profity materialne i brak konieczności wykazania się (podrywu)

Gość gość
Ale mnie wcale nie oburza fakt, ze faceci chodzą do prostytutek. Niech sobie chodzą, nie obchodzi mnie to bo z takimi nie zamierzam się zadawać

Gość gość
'' Niech sobie chodzą, nie obchodzi mnie to bo z takimi nie zamierzam się zadawać'' oj żebyś się nie zdziwiła ilu superprzystojniakow chodzi na dziffki jak im nie chce się iść wyrywać poza tym każdy facet powinien iść do prostytutki by zobaczyć jak to jest w seksie z realnie atrakcyjna kobieta zanim weźmie sobie na barki stały związek

Gość gość
Ja tam chodzę regularnie, mam fajna żonę, dziecko i w ogóle spoko. Ale id czasu do czasu człowiek musi spróbować czegoś innego. Czy zona źle mi daje? Nie, ale nie nasikam żonie na twarz ani jej nie spoliczkuje a u prostytutek mogę. Pewnie mi nie uwierzycie ale postrzegany jestem jako "wspaniały mężczyzna, mąż i ojciec" i nawet przystojny jestem. Ale nieraz trzeba się zezwierxecic. Jakbyście porozmawialy z panienkami to byście wiedzieli że przychodzą normalni czyli większość.

Gość gość
14:47 Male masz wymagania skoro dziecka z wiadrem zamiast ciiippki jest dla Ciebie atrakcyjna ;) Znam kilku co chodzą na dziffki, nie spotykalabym sie z żadnym z nich, bo dla mnie placenie za seks to zwyczajnie dno. Ale co kto lubi, nie potępiam :)

Gość man1900
wyzbądz się nieśmiałosci,nie bój się,warto próbować,lęk powoduje.że nie chcesz walczyć a kazdy kieruje sie atrakcyjnoscia,kobieta i męzczyzna ,wszyscy podobnie odczuwamy

Gość man1900
prostytutka,chwila i kasa wydana,to jest własnie ponizające