Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123miki

seks w zwiazku

Polecane posty

Gość gość123miki

Jestem z żoną miesiac po ślubie. Niestety chyba jej nie spełniam w łóżku. Dodam, że przed ślubem nie uprawialiśmy seksu. Myśle, że problemem jest mój rozmiar penisa.

Gość gość
i dlatego należy utylizować posiadaczy małych ptaszków uniemożliwiając rozród i przekazywanie "kalekich" genów

Gość gość
I dlatego trzeba sie sprawidz przed slubem rowniez w tej swerze.

Gość gość
Nie jest to problem ,tylkoi powinno sie zaczac od seksu w niektorych pozycjach gdy czlonek najglebiej siega w pochwe.Do tego zaczac mozesz od minetko i czesto ma kobieta orgazm ja mam.Ale moj z kolei ma za duzego i do porodu nie wchodzil do konca w cipke.Po porodzie z reszta byl przy nim whcodzi do konca.Do tego jest przy kazdym badaniu u ginekologa nawet gdy jestem na fotelu widzi jak wyglada gdy wchodzi do konca bo widzi macice gdy leze na fotelu ginekologicznym.Nie jestem z dewot i nie krepuje sie partnera przy porodach i badaniech,z reszta to normalne taka obecnosc w wiekszych miastach.

Gość gość
Miesiąc to za mało musicie nauczyć seksu,poznać swoje ciała.Na to potrzeba troche czasu!

Gość gość
Para ona 26 on 32 poszukują pana w wieku 27-35 lat z warszawy i okolic do trójkąta. Wiecej szczegółów oraz nasze zdjecia wyslemy na maila. zainteresowanych prosimy o wyslanie kilku fotek. Odpowiadamy tylko na wiadomosci ze zdjeciami. ma_ka18@o2.pl

Gość ZygTT82
Guśka 82 bardzo mądrze napisane! Najważniejsze to nie osiadać na laurach ! Rutyna to największy wróg każdego związku! Zerwij z nią! Nie bójcie się mówić o swoich fantazjach erotycznych. Może partner marzy o tym aby zobaczyć Cie w przebraniu - cos w tym stylu http://www.erotyczny24.pl/przebrania-c-103_128_135.html Co powiesz na powitanie w swojej sypialni kilku gadżetów? Zabawki erotyczne mają dużą moc odmieniania życia seksualnego. Dzięki nim nieznane dotąd doznania mogą paść waszym udziałem. Już sama wizyta w sklepie z akcesoriami erotycznymi może okazać się doświadczeniem pobudzającym do eksperymentów. Pamiętajcie tylko aby nie kupować jakiegoś taniego badziewia po którym nie raz ludzie sie zrazili lub wręcz odstraszyli ....Polecam mój ulubimy erotyczny24.pl