Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głodòwka po CC

Polecane posty

Gość gość

Ile czasu nie można jesc?

Gość gość
ja mialam robiona cc po 21 a nastepnego dnia sniadanie juz moglam zjesc

Gość gość
w 2 dobie kleik, później powoli co lekkiego nie od razu śniadanie

Gość gość
miałam cc w czwartek o 9 rano, a nastepnego dnia po przewiezieniu na NORMALNA SALE KOLO 12 JADLAM KLEIKU TROCHE. Uwierz mi to, ze nie mozesz jesc i pic nie jest najgorsze. Przynajmniej dla mnie nie bylo :) Bol rany byl nie do zniesienia

Gość gość
Twierdzisz, że podawali Ci zbyt mało środków przeciwbólowych?

Gość gość
Srodki przeciwbolowe przy takim bólu nie dzialaly w moim wypadku. Tylko pierwsze 24h po cieciu dostawalam cos super mocnego, potem juz bolalo cholernie. Moze przez to ze mialam silna anemie i to tez mnie zwalalo z nog. A dlaczego pytasz ?

Gość gość
Pierwszy dzien nic, drugi kleik (na sama mysl mam odruch wymiotny) tak mialo byc... ale ja mialam w torbie biszkopty, kubusia, pieczywo wasa i czekoladki, pozarlam jakbym nigdy jedzenia na oczy nie widziala... i to byl moj blad... gdy nadszedl czas wyproznienia... 2h w toalecie i duzooo czopkow :) teraz sie z tego smieje ale wtedy nie bylo mi do smiechu :/ pekl mi wtedy hemoroid jakby tego wszystkiego bylo malo :/

Gość gość
O 16 cc, po 4 h mogłam pic wodę (kilka łyków),następnego dnia kleik na śniadanie :-D

Gość gość
o 13 miałam cc, wieczorem dostałam suchary, które smakowały pysznie ;)

Gość gość
cc mialam o 9 rano, pic moglam juz po przewiezieniu na sale pooperacyjna ok 10 a o 14 dostalam normalny obiad. Tego samego dnia o 16 wstalam.

Gość H helix
Ja przyjechałam do szpitala na głodnego ok. 10 rano. Tak byłam zdenerwowana, że nie byłam w stanie przełknąć nic na śniadanie. Poród szedł szybko i sprawnie, ale pod koniec coś nie zagrało i miałam na szybko cc ok. 13. Dopiero po paru godzinach mogłam pić wodę. Wcześniej nie czułam potrzeby, bo nawodniły mnie kroplówki. Ale trochę byłam głodna. W końcu byłam na czczo. Zjadłam dopiero następnego dnia. Rano na śniadanie kisiel i 3 sucharki, na obiad trochę zupy. Dopiero kolacja normalna. I co tu się dziwić, że nie miałam pokarmu dla maluszka. A z czego miałam go wytworzyć, jak przez tyle czasu głodowałam? A poza tym, jak już wyżej ktoś napisał, po cięciu głód to pikuś. Ból rany to dopiero masakra. Aż strach kichnąć.

Gość gość
Ja mialam cc o 18, o 20 juz jadlam normalny obiad bo przed operacja myslalam ze padne z glodu( wody mi odeszly o polnocy w poludnie zjadlam kilka ciastek i musialam czekac 6h na cc... mieszkam w uk ;);)