Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avicci69

Opowiadania fantazje erotyczne

Polecane posty

Witam, kręcą was opowiadania erotyczne lub fantazje ostre lub mniej ostre? Bo mnie tak i sam czasami pisze. Są tu jakieś osoby chętne żeby popisać i może złapać wene?

Gość gość bi
Hej. Ja lubie czytac opowiadania na necie czasem lekkie a czasem mocne sam tez mam na koncie kilka fajnych sytuacji związanych z sexem i mógł bym to opisać

Gość gość
mógłbym:O

Gość kleio
Polecam pokatne.pl , jest tam dużo darmowych opowiadań, można nawet dodawać własne opowiadania. Sam dodałem już jedno opowiadanie i piszę o drugim. Setki opowiadań, do koloru do wyboru to co lubisz. Brzmi to jak typowa reklama, ale serio jeżeli lubicie klimaty opowiadań to zachęcam.

Gość Niepowiemkto2
Ja wolę czytać ni jeżeli pisać. W ogóle kobiety to lubią, to wpływa na naszą wyobraźnię. Uwielbiam sobie wyobrażać... :)

Gość gość
a jaka tematyka was interesuje dziewczyny ?

Gość Niepowiemkto2
Jaka tylko przyjdzie na myśl. Oby akcja była ciekawa i szybko się nie skończyła ;)

Gość gość
:-)

Gość gość
Też lubię czytać opowiadania erotyczne, ale sam nie mam talentu by napisać coś wartościowego. Puki co czerpię inspirację czytając sex opowiadania innych autorów. Ostatnio na stronie http://albanos.eu zamieszczono kilka nowych opowiadań, nie które z nich były interesujące.