Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca w żłobku lub przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

czy któraś z was pracuje w żłobku przedszkolu? chciałbym się dowiedzieć o co mogą pytać na rozmowie kwalifikacyjnej i co najlepiej odpowiedzieć żeby dobrze wypaść? znalazłam kilka pytań na które można rożnie odpowiedzieć chodzi mi o to żeby odpowiedz najbardziej trafiła do pytającego :) -jak bym powiadomiła rodzica o tym, że jego dziecko zostało ugryzione przez inne dziecko? -dlaczego chcę pracować w żłobku? -co mnie skłoniło do zmiany zawodu? -na czym polega praca opiekunki, jak sobie to wyobrażam? - jakie umiejętności rozwijałabym u dzieci 0-3 lata?

Gość gość
masz wykształcenie pedagogiczne? jak nie to będziesz sprzątaczką moja siostra ciągle jest chora i łapie od dzieci wszy pracuje w przedszkolu dostaje 2tyś

Gość gość
tak mam. chce tylko wiedzieć co można najlepiej odpowiedzieć na takie pytania konkretnie w żłobku. wiem że wszędzie inaczej patrzą przedszkole/ szkoła. aktualnie jestem w trakcie zmieniania pracy i zależy mi na tym żeby dobrze wypaść an rozmowie. więc może już ktoś taką przeszedł i mogłby się podzielić wrażeniami na te temat

Gość gość
Zapraszam Panie i Dziewczyny do bezpłatnej nauki w policealnej szkole na kierunku opiekunka dziecięca w Warszawie.