Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były mojej dziewczyny mnie straszy i przyjeżdża pod mój dom

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich którzy zaineresowali się moim problemem.Otóż mam 22 lata,jakiś czas temu byłem z pewną dziewczyną,tworzyliśmy normalny związek i było wszystko ok.Pewnego dnia powiedziała mi że jej były nie daje jej spokoju,dzwoni,przyjeżdża do niej itd.Kiedy dowiedział się że jesteśmy razem zaczął do mnie pisać smsy żebym dał jej spokój,że spotka się ze mną i mi to wytłumaczy itd(jest młodszy odemnie o 2 lata).I potem odpuścił i był spokój.Ale rozstaliśmy się z dziewczyną i wróciła do tamtego ale nie byli długo 4 msc i od wczoraj zauważyłem jego auto w nocy obok mojego domu,przystawał,potem chwile stał,a potem pojechał.Oczywiście nie jestem z nią.I mam pytanie co mam zrobić w takiej sytuacji,proszę o jakieś sensowne porady

Gość gość
Nic nie robic, bo co mozesz zrobić? Z dziewczyną nie jestes, a facet moze tylko pokazuje ci się, byś sobie nie pomyslal o jego! dziewczynie, i nie próbował, nie wiem czego. Facet zachowuje się jak pies, i na wszelki wypadek " obsikuje teren". Nic nie mozesz zrobic, bo otwartym tekstem ci nie grozi, czy cos.