Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o prawiczków

Polecane posty

Gość gość

jak zachowuje się facet-prawiczek gdy interesuje się konkretną dziewczyną? Jak zachowuje się taki facet w odwrotnej sytuacji gdy dowiaduje się, albo widzi,ze podoba się dziewczynie? W sytuacji gdy : 1, również mu się podoba 2. nie podoba mu się, proszę o wpisy osób które maja o tym pojecie,jakies doswiadczenie,przebywaja z prawiczkami i wyciagnely takie obserwacje, albo po prostu facetów prawiczków(lub facetów ktorzy po prostu napisza jak zachowywali się gdy byli prawiczkami)

Gość gość
Facet prawiczek stara się szukać kontaktu z dziewczyną która wpadła mu w oko. Jakieś SMSy, like na FB, zaproszenia na eventy (zakładam, że facet nieśmiały). Co do pytań niżej: 1. nie spotkałem się jeszcze z taką sytuacją 2. uwypuklam swoje wady, a nawet eksponuję takie których nie mam, żeby jak najszybciej pozbyć się pasztetoida z mojej strefy psychicznego komfortu

Gość gość
Wstydzilem się, patrzalem głęboko w oczy, obczajalem ją i wiecznie byłem podniecony i pobudzony. Ale balem się ja dotknąć i zaprosic gdzieś.

Gość gość
2. uwypuklam swoje wady, a nawet eksponuję takie których nie mam, żeby jak najszybciej pozbyć się pasztetoida z mojej strefy psychicznego komfortu x Serio? Mi zalezy bardzo na odp. na 1 pytanie... spodobał mi sie taki prawiczek, a ze po mnie widac,ze ktos mi sie podoba chociaz staram sie to ukryc, to pewnie sie zorientowal. Przy mnie chodzi czerwony, pomaga mi, garnie sie do pomocy,jak go "wykorzystuje" to się z tego smieje,inny/a by juz dawno powiedział "masz raczki,to sama rob" itp. chociaz moze to od charakteru zalezy,ale nie widzialam go w towarzystwie wiec nie wiem. Nie wiem co jeszcze bo malo czasu spedzamy ze soba.

Gość gość
gość dziś Wstydzilem się, patrzalem głęboko w oczy, obczajalem ją i wiecznie byłem podniecony i pobudzony. Ale balem się ja dotknąć i zaprosic gdzieś. x To ja chyba tak mialam z takim innym, zastanawialam sie o co mu cjodzi,czasem ciezko was rozszyfrowac,a ile miales wtedy ;lat?

Gość gość
no to się ciesz, znalazłaś odwzajemnioną miłość, zaproś go do kina, będzie wniebowzięty

Gość gość
bardzo zabawne...::P

Gość gość
up

Gość gość
a ponoc tylu prawiczkow tutaj siedzi

Gość gość
13:34 21.. i nie wygladalem na prawiczka bo jestem zabójczo przystojny. Nie wiem czy się zorientowala ta laska.

Gość gość
to ja ci powiem jako prawiczek. 1. jak sie zachowuje jak mi sie podoba? tak samo jak mi sie nie podoba, czyli nie robie nic :D dlatego jestem prawikiem :)

Gość gość
haha dobre ;p.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego tworzycie sztywny podział na prawiczków i nie prawiczków. Jeden i drugi to mężczyzna. Wszystko zależy od indywidualnych cech i przeżyć. Osobiście jestem aseksualny i mimo, że kobiety mi się podobają jak są ładne to nie ciągnie mnie do nich w kwestii związków czy seksu. Mam tylko koleżeńskie stosunki z kobietami.

Gość gość
fantazjuję o tym jak zrywam z niej ciuchy i miętoszę jej cyce

Gość gość
Gdy podoba mi się kobieta to nie robię nic, ba, nawet jak się która do mnie przystawia to uciekam, gdyby nie jedna mężatka która wzięła mnie prawie siłą, to do tej pory byłbym prawiczkiem. Myślę że większość prawików ma z tym problem i musi zostać zmuszonym do kopulacji, aby się przemóc

Gość gość
wszędzie od kobiet słyszy się, że facet ma bzykać co popadnie i być doświadczony to nic dziwnego, że mężczyźni,którzy nie chcą tak robić i nie zachowują się jak zwierzęta mają kompleksy.

Gość gość
fantazjuję o tym jak ją wiozę związaną i zakneblowaną w bagażniku do lasu i o tym jak będę ją lizał i penetrował wbrew jej woli

Gość gość
po co to tobie? Przecież i tak nie chcesz być z prawiczkiem!