Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też zauwazyliscie ze faceci zakochuja sie w wrednych sukach?

Polecane posty

Gość gość

Najcześciej? Nawet nie mówię tylko o kobietach mojacych wlasne zdanie, ale oni szaleją za tymi co ich zdradzają, co ich maja głeboko gdzieś, co ich oszukują i to takie porzyciagaja do siebie najcześciej tych dobrych, kochajacych facetów Albo odwrotnie jest podobnie. Bardzo ,ale to bardzo czesto dobre , fajne dziewczyny są z draniami co nimi pomiataja i je zdradzaja na prawo i lewo Istnieja co prawda też normalne związki, ale zauwazyłam często taka regułe. Nie wiem, czy ludzie lubia być pomiatami, czy o co chodzi?

Gość gość
Dokladnie tak! Mam kolege, sierotka taka. Zakochal sie w dziewuszce, ktora nim manipulowala, gadala rozne teksty, byla znana na roku z cietego jezyka. Potrafila mu robic na zlosc, mowiac ze poszla wieczorem do bylego i chciala sie z nim bzykac. Etc. Mozliwe ze beda razem, chociaz nie wiem, czy ona sie z niego nie nabija. Ale chlopak wielce podjarany nia jakby byla 8smym cudem swiata (a nie jest nawet jakas ladna, zwyczajna, tylko o wrednym spojrzeniu).

Gość gość
bo wredne suki nie mają obciachu żeby pójść do chirurga plastycznego i zrobić sobie cycki

Gość gość
Bo przeciwieństwa się przyciągają ...jak w magnesie

Gość gość
Ja wole ludzi podobnych do siebie, zawsze mnie dziwilo przyciaganie sie podobienstw i to jeszcze na zasadzie - ona kulturalna i z klasa, on cham. Cos tu jest nie tak

Gość gość
nie zauwazylam

Gość gość
Ale przyznacie, ze jak sa dwie skrajnosci - spokojna szara myszka (nie ze brzydka czy zaniedbana, chodzi o charakter) a jak oszukujaca suka, to z dwojga ta druga bedzie miec wieksze powodzenie.

Gość gość
JEszcze inna historia ode mnie. Moj kumpel mial dziewczyne, ktora go kiepsko traktowala, bez szacunku (pokazywal mi czasem ich rozmowy) a za nia szalal (nie byla nawet ladna - twarz jak kon za przeproszeniem, i zupelnie plaska, zero piersi). Ona go zdradzila z biznesmenem ponad 10 lat starszym i wyobrazcie sobie, ze on nawet po tym jeszcze sie o nia troche staral! Ale ona kopnela go w dupe, dzisiaj jest mezatka z tym facetem i ma dzieciaka, iedzi sobie w domku i sie nim opiekuje :) kuta na cztery nogi laska, ten kumpel tez o nia 'dbal' (A raczej ja kupowal), on harowal w wakacje zeby mogli gdzies pojechac i o nia dbal jak o ksiezniczke, ciagle jakies prezenciki etc

Gość gość
Cos w tym jest

Gość gość
dobre :D

Gość gość
tO JA JESTYEM GRUYBA JAK SŁON TO MOZE ZAMIAST ODCHUDZAC SIE MUSZE ZMIENIC CHARAKTER ?

Tak jest :) i to dziewczyny działa w drugą stronę bo my się też zakochujemy w jakiś palantach i my się zakochujemy właśnie w jakiś to debilach..Tak samo faceci się w takich kobiet zakochują i się na to nic takiego wielkiego nie zrobi. Trzeba się z tym pogodzić.

Gość gość
taa

Gość gość
Najczęsciej te wredne suki to cycate zgrabne laseczki a pięknej kobiecie mozna wybaczyć dużo mankamentów.

Gość gość
Ja zauważyłem, że dobrzy faceci trafiają na złe kobiety, a dobre kobiety na złych facetów.

Gość gość
nieprawda ze takie ladne i cycate, widzialam wiele ładnych (cycatych tez bo to pewnie dla wielu jedyny wyznacznik atrakcyjnosci kobiety) i byly zdradzane i pomiatane, z kolei brzydule (mam na mysli otyle znajome, takie z konskimi twarzami, ktore nakladaja mnostwo tapety zeby jakos wygladac albo niezgraby plaskie, bez talii, ksztaltow), ktore byly pewniejsze siebie, wygadane, nieraz chamskie i aroganckie pozwalaja sobie na wiele, zdradzaja swietnych facetow, ktorzy im sie poswiecaja itp, nie wiem, co oni w takich widza

Gość gość
Odpowiedź: to coś. To największa teoria spiskowa, czemu ludzie nie określają jasno co ich pociąga tylko takie mdłe "to coś"? :D Chodzi o taką psychopatię widoczną w oczach właśnie, draństwo/sookowatość. Widocznie z ewolucyjnego punktu widzenia chodzi przede wszystim o to by przetrwać i się ustawić najlepiej w życiu idąc po trupach. Mój brat mówił że lubi dziewczyny mające "to coś ", a mama to skwitowała "takie psychopatki". To prawda... dobre kochają, a za psychopatkami szaleją. Oczywiście w obu przypadkach zawsze chodzi o urodę także, żeby nie było. :)

Gość gość
a ja zauwazylam ze tacy spokojni, niesmiali i peezdowaci faceci lubia takie ostre b***he a znowoz Ci bardziej mescy itd wolą spokojne i ulegle myśle ze to wynika z podswiadomosci ze jak taki peezdowaty facet zwiaze sie z peezdowata dziewczyna to nic w nigdy nie zalatwia a ich dzieci beda peezdami stuleci