Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę kociar

Polecane posty

Gość gość

Zawsze od nich smierdzi kocimi szczochami i to nie tylko w domu. Kiedyś rozmawialam z jedną przy samochodzie i tak walilo kocimi szczochami musiała coś przewozić w aucie. I jeszcze znajoma mi zostawiła starego kota do opieki .Nie dość że nienawidzę tego scierwa, nie dość że ona ma go w dupie bo miała go odebrać ale sobie wyjechała do Anglii to jeszcze ten smierdziel zostawia klaki, całe płaty mu odpadają bo jest stary, ma chore nogi więc gowno mu się przykleja bo nie może go zakopać w kuwecie i roznosi gowno po całym domu i zyga co chwilę. W dodatku ma chora trzustkę i to gowno tak smierdzi że aż mam torsje. Co ja mam zrobić?

Gość gość
Powiedz koleżance, że jak go nie weźmie to go oddasz do schroniska. Bo dlaczego masz brać odpowiedzialność za czyjeś (i to jeszcze problematyczne) zwierzę?

Gość gość
Nienawidze kotów w dodatku ten jest stary, nie ma nawet furtra tylko dredy stare i odpadające. Znowu narzygal i gowno rozwleczone po całej podłodze. Wlazi mi do szafek i zostawia te kudly na moich ubraniach. Uspie chuja bo mam już dosc

Gość gość pelikan
Ty nienawidząca kociar,po co się zgodzilaś opiekować starym kotem?Z nim idź do weterynarza,a ze sobą do psychiatry.Może wtedy ci się poprawi nastrój, a nie zasyfiaj forum,głupoty jest tu w nadmiarze.

Gość gość
Wcisnęła mi go na siłę. A co do sasyfiania forum nie zasyfiaj mi watku

Gość gość
oddaj do schroniska, niech ma szansę znaleźć kogoś kto go pokocha

Gość gość
albo oddaj do schroniska albo uśpij jeśli jest już bardzo stary

Gość gość
"oddaj do schroniska, niech ma szansę znaleźć kogoś kto go pokocha" x bądźmy realistami, nikt nie weźmie starego, łysiejącego kota

Gość gość
No i koniec durnego tematu,po prostu nie da się rozwiązać problemu,pisze taka jedna z drugą głupoty,a nic mądrego nie wymyślili. Nie wiem skąd jesteś, czy ten kto zostawił kota ma jakąś rodzinę, bo mogę to zgłosić gdzie trzeba i oni pomogą, jeśli sama nie potrafisz.Pełno jest fundacji rożnych i oni od ciebie tego kota wezmą do domu tymczasowego.Nienawidzisz kotów to po co podjęłąś się opieki nad śmierdzielem?Chyba,że to wygłup znudzonej wakacjami w domu gimbazy.

Gość kochamkoty
najpierw daj znać właścicielce, że kota chcesz uspać, jak będzie to miała gdzieś, to to zrób, ewentualnie dodaj gdzieś ogłoszenie, że oddasz takiego kota. Jeśli jest chory, to uśpienie go nie musi byc złym pomysłem, tym bardziej, jeśłi włąścicielka ma go gdzieś, a dla ciebie to tylko kłopot.

Gość gość
to przeciez prowo. ja kocham koty ❤️❤️❤️

Gość gość
znam dziewczynę, która wyszukuje takie pokrzywdzone i cierpiące zwierzęta i urządza im raj na ziemi. Ostatnoi adoptowała bardzo chorego, ślepego kota z jakimiś wadami. Jechała po niego przez cały kraj. Nie wszyscy są tacy jak autorka:o

Gość gość
Weźcie się odp********e hipokryci,lepiej zaadoptujcie staruszka z przytulka.

Boże czy ty to widzisz .. wogóle po co jest temat a ty nie nawidząca koty co napisała ten temat jak ty kurczę będziesz stara to sobie pogadamy też będzie ci się g****o do d**y przyklejać i nikt ci nie pomoże troche odnoś się z szacunkiem ... nie lubienie kotów to jedno a teraz co robisz jest poprostu okropne uśpie go a może zabije zastrzele ? nie masz serca ? a jak już tych kotów nie lubisz to kuźwa po co bralaś tego kota ..? (Przepraszam za błędy ale mam zwaloną klawiature)

Koty to tępe stworzenia, psy są mądrzejsze - szczególnie rasowe.

Gość gość
Bo k***a wcisnela mi go, rozumiesz kretynko!!!! Nie miała komu go zostawić a do schroniska nie chciala oddawać. To jeszcze k***a źle ze go wzięłam?! Co za ludzie p******i,wzięłam go bo miała go zabrać jak się urzadzi.

Gość gość
To ten j****y kot nie ma serca sra i zyga codziennie. Mam depresję przez niego. Nie chcę go i nie kocham k****.

Gość gość
Czego piszesz głupoty zamiast przyznać się skąd jesteś, to nie jest sposób na rozwiązanie problemu,powtarzam po raz 2 i ostatni,że pełno nawiedzonych prowadzi fundacje ratujące psy i koty,zabierają je od osób, które poproszą o pomoc,wystarczy wygooglować sobie,przykładowo taka Szara Przystań z Zabrza,albo Kocia Przystań z Sosnowca i wiele innych.Pomogli już niejednemu,ale ty masz potrzebę mieszać i wkurzać ludzi,typowe dla osób w złej kondycji psychicznej,wcale nie chcesz rozwiązać problemu,jak komuś dokopiesz od razu ci lepiej.Najprawdopodobniej historia jest wymyślona, prowokujesz i kłamiesz.

Gość gość
najbardziej to nienawidzisz siebie, skoro takie tematy zakładasz na forum, jakie to puste. Ludzie, weź się zajmij czymś bardziej pożytecznym niż obgadywanie innych w internecie.