Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda życie przeciętnej 27 latki?

Polecane posty

Gość gość

J.w.

Nie wiem właśnie, ja niedługo będę mieć też tyle i nie robię nic, i jest fajnie.

Gość gość
Teraz mam 29 ale dwa lata temu moje życie wyglądało tak, ze wychowywałam rocznego synka, więc nie pracowałam, weekendy spędzaliśmy rodzinnie na jakichś wypadach, w sumie nie wiem co chcesz wiedzieć... Większość moich koleżanek w tym wieku tez miało juz malutkie dzieci lub wpadnie szykowali ślub, te które miały nikogo zazwyczaj poprostu pracowały a weekendy spędzały ze znajomymi lub odpoczywając samym w domu

Gość gość
Wykreślam słowo"przeciętnej":D pracuję ale lekko bo mam czas na kafe...po pracy zakupy, sprzątam rzadko bo sama bałaganu raczej nie robię...rzadko się też nudzę choć nie zawsze oczywiście ktoś ma dla mnie czas...ogólnie to chyba nie najgorzej ale zawsze może być lepiej:D

Gość gość
Studiuje zaocznie ( mam licencjat narazie), pracuję, mam faceta, ale nie widze z nim przyszłości, myslę o tym żeby po studiach jesli nie znajde niczego lepszego wyjechać za granice

Gość gość
Chodzi o to czy mają ustabilizowane życie praca, rodzina, dziecko, pies...Mam te 27 i jestem na życiowym zakręcie :/ zero stabilizacji

Gość gość
Pewnie większość ma już ustabilizowane życie acz kolwiek statystyk nie znam :) ja mam 25, mam małe dziecko męża, zaczynam prace.. Za 2 late pewnie będzie podobnie :) stabilizacja ma swoje plusy i minusy :) czasem tęsknie za dniami w które siedziałam nudziłam sie i nic nie robiłam :)