Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jaki jest wasz ideal faceta

Polecane posty

Gość gość

Moim idealem jest Keanu Reeves. Oczywiscie juz dawno wyroslam z wieku, zeby wzdychac do nieosiaganych idealow;.), ale pomarzyc zawsze mozna ;.) Najbardziej fascynuje mnie w nim jego osobowsc (przynajmniej jego publiczny image). Jest taki autentyczny i przy tym wszystkim strasznie skromny. Facet, ktorego wartosc jest szacowana na 350 mln dolarow jezdzi metrem i ustepuje miejsca kobietom. Do tego ma nietuzinkowe poczucie humoru, czyta ksiazki, jest niesmialy i oczywiscie niesamowicie przystojny! Znam facetow, ktorzy w sumie poza jakims tam stanowiskiem niczego nie osiagneli, a sa takimi zarozumialymi snobami, ze az strach pomyslec :( Strasznie pociagaja mnie mezczyzni nietuzinkowi z ciekawa osobowoscia, co maja niekonwencjonalne spojrzenie na swiat. Niestety raczej juz takiego faceta nie spotkam w moim zyciu :(

Gość gość
Dodam jeszcze, ze jak pomysle o znajomych facetach to mam wrazenie, ze wszyscy sa jakims nieudanym klonem:( A moze to ja jestem nie z tego swiata heh :(

Gość gość
A Keanu reves jest moim idolem od kiedy zobaczylem go na ekranie. Bardzo sie z nim utozsamialem. Lata pozniej dowiedzialem sie dlaczego. To co podziwiamy u innych jest tak naprawde w nas samych, innaczej niemoglibysmy danej osoby lubic za te cechy ktore w nim podziwiamy. To wspaniale ze mamy cos ze swoich idoli wspolnego.

Gość gość
Do goscia 15:24 ladnie to napisales....Ja akurat nie uwazam, ze jest super aktorem. Nawet nie widzialam wszystkich filmow z jego udzialem, a na Matrixie zasnelam. Ale cenie jego wizerunek, to jak sie zachowuje podczas wywiadow i wogole. Wydaje mi sie, ze jest to czlowiek z duza madroscia zyciowa. A ze zawsze cenilam takich ludzi, to tez masz racje, ze w jakims sensie utozsamiamy sie z naszymi idolami.

"Strasznie pociagaja mnie mezczyzni nietuzinkowi z ciekawa osobowoscia, co maja niekonwencjonalne spojrzenie na swiat." x A moim zdaniem Keanu jest zbyt płytki na to aby mógł być głęboki. Typ wiecznego poszukiwacza bez celu, z nihilistyczną wizją samego siebie - to on. On jest w każdej dziedzinie życia aktorem.

Gość gość
Hmm, akurat nie uwazam, ze jest plytki. Czy uwazasz, ze jesli ktos duzo mowi i wszedzie go pelno to znaczy, ze jest madrzejszy?! Nie przepadam za egzaltowanymi osobowosciami, z ktorych mozna czytac jak z otwartej ksiazki!

Gość gość
Mój ideał: -min. 180, najlepiej 190 w górę (jestem bardzo wysoka i lubię buty na wysokim obcasie), -długie włosy a'la Morrison- ciemne, kręcone, długość idealna, -chabrowe oczy, przenikliwe spojrzenie, -dość szczupły, ale nie patyk, odpadają kulturyści, nie ciągną mnie mięśniacy :D -żuchwa również Morrisona A z charakteru: -kochający, wrażliwy, troskliwy, opiekuńczy, szczery, męski, odważny, buntowniczy, tajemniczy, charyzmatyczny, żądny przygód Ale ideałów nie ma ;)

gość 2015.07.14 Zatem sama musisz być bardzo wartościową osobą. CHciałbym spotkać kogoś takiego jak ty na końcu mojej drogi.