Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pedofilia Przepraszam za temat ale naprawdę nie wiem

Polecane posty

Gość gość
To jedź do Europy bye bye i nie szukaj dobrych porad od innych

Gość gość
Ale pieprzycie. W Polsce czy w Brazylii ludzie dojrzewają płciowo w podobnym czasie (statystycznie jest nieznaczna różnica) ok. 12 r, ż. Takie dziecko może kopulować bez szkody dla organizmu choć to dla niego bolesne i pewnie niezbyt miłe, ale nie ma zagrożenia życia. Tak właśnie dzieje się w niektórych kulturach, że dziewczynki zostają żonami w wieku np. 14 lat i pewnie miło im nie jest ale nie umierają. Ciekawostka: nawet najprymitywniejsze plemiona amazońskie mają jakąś edukację seksualną i zazwyczaj do obowiązku małżeńskiego dochodzi dopiero wtedy, gdy dziewczynka jest biologicznie gotowa. U małych dzieci dochodzi do ciężkich obrażeń ze względu na siłę i rozmiary: to najzwyklejsza na świecie rana mechaniczna, która może doprowadzić do np. śmierci z wykrwawienia lub uszkodzenia narządow wewnętrznych, ale może też prowadzić do np. bólu i otarć. Wszystko zależy.

Gość gość
gość dziś 19.49 -przeraziło mnie to co napisałaś ,mój syn czasami popuszcza....lekarze mówia że to przez guza mózgu ,ale mnie zmroziło,no popłakałam się ,w tej chwili ma 14 lat i czasami znajduję upackane kałem majtki ,wstydzi się tego i mówi że nie zdążył ,że nie wie czemu ,nikt go nigdy nie badał tam konkretnie,przypisano wszystko guzowi. X Widzisz? Ty już się nakręcasz bez przyczyny. Chodzi właśnie o to żeby rozmawiać. Lekarz Ci powiedział swoje a Ty wiesz swoje i potem jest dramat . Czy nie najlepiej jest od razu rozwiać przypuszczenia i dokładnie porozmawiać z lekarzem? Pytałaś się dokładnie o co chodzi z tym guzem czy jak to w zywczaju ludzie mają; przytaknęłaś głową i na tym się skończyło bo tak naprawdę nie zrozumiałaś o czym lekarz mówł? Skoro jego opinia ci nie wystarczy, to idź do drugiego, czy nawet psychologa który potrafi odróżnić czyjeś majaczenia od faktów.

Gość gość z dziś 20 14
do gość dziś tu lekka pomyłka najmłodsza matka urodziła mając 5 lat, 7 miesięcy i 21 dni także w ciąże zaszła mając 4 lata i była Peruwianką [też Ameryka płd] https://pl.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina i nie pisz że to normalne ale fakt pozostaje faktem ktoś tu oszalał

Gość gość
zrozumiałam co lekarz mówił ,to brzmiało bardzo logicznie ,pokazywał mi móżg dziecka na ekranie i tłumaczył gdzie uciska i co powoduje,ale się wystraszyłam a z dzieckiem trudno o tym rozmawiać ,z nastolatkiem ,nie wiem jak zacząć!

Gość gość
Nie piszcie w tym temacie autor jest pedofilem nakreca się tymi opisami zgłaszam to.

Gość gość
ja jestem autorką a nie pedofilem jasnowidzem jesteś czy co, weź się nie ośmieszaj, już nawet zapytać nie wolno strażnik od 7 boleści sie znalazł