Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytlumaczcie mi prosze Popek

Polecane posty

Gość gość

O co chodzi z tym Popikem i z młodzieżą która tnie sobie twarz.Jestem mama i jestem zaniepokojona

Popek to taki śpiewak co jest sławny ze śpiewania w "gangu albanii". Zrobił sobie bliznę na twarzy i teraz zarabia setki tysięcy i r*cha najładniejsze kobiety. A jakieś ułomy go naśladują.

Gość gość
To on sobie sam zrobił ta blizne:(a pytałam syna to powiedział,że miał wypadek

Gość gość
Sam to zrobil:O autorko wpusz Karol z Kalisza w Google i poczytaj jakich idoli ma młodzież

Gość gość
Teraz rozmawiam z 15-latkiem na ten temat i on na szczęście nie znosi tego Popek...chyba mogę byc spokojna

Gość gość
Ten cały popek,bo że ten dzieciak to wiem

"Paweł Rak (32 l.), raper znany bardziej z ksywek Popek i Dziecko Wojny okaleczył sobie niedawno twarz Popek dokonał tzw. skaryfikacji, czyli nacięcia ciała, tak by powstała tkanka bliznowa. Raper, a jednocześnie zawodnik MMA, po raz kolejny udowodnił sobie, że jest twardzielem. Wcześniej tatuował sobie m.in. gałki oczne i wieszał się za skórę na haku. Takie okaleczenie cała dla wielu osób jest rodzajem sztuki. By wykonać sobie na twarzy ulubione wzory, osoby tego pokroju co Popek, gotowe są nie tylko na nacinanie skóry. Skaryfikację wykonuje się także poprzez przypalanie i zamrażanie . "

Gość gość
Dziękuję za informację:)już wszystko wiem,mój syn skomentował to tak,że ten młody mógł sobie zrobić taką blizne ja jajach:):)uf mogę być chyba spokojna

Gość gość
Dobrze że młodzież ma dobre autorytety.

Gość Rapowa30stka
Facet jest 100% swirem i to jest ewenementem,on przełamał pewne wieczne stereotypy. trafil w 10 tkę z pomyslem na siebie i zarabianie pieniedzy.Zarabia na nastolatkach i dzieciach,ktore sa w niego wpatrzone. Wymyslil sposob-bycie idolem zbuntowanej gimbazy,zgrywanie wariata,świra .Nie małpuje nikogo raczej. O nim piszą media,socjologowie,nawet gazeta wyborcza sie zastanawia jak on to zrobił.Ma setki tys fanów,kase,slawe itp. PO koleji...Otóż...Jest to okolo 35 l facet ktory niby mial ciezkie zycie.KIlka lat temu Nagrywał se rap,grał w mma?czy cos takiego. Był takim twardzielem,spiewał o tym jak sie podniosł z nedzy,dna,narkotyków i jest kimś i zachecał do tego mlodych-by uprawiac sport.( i to mi sie podobało) ALe to chyba mu nie wystarczyło...zudziło mu się...i teraz przeszedł o 360* zwrot. Tzn rżnie głupa,wariata,krejzola,imprezy,nakrotyki,zabawy,dziwki..Jest taki jak polskie nastolatki,wulgarny,prostacki,swawolny.Moim zdaniem z tym jego rapem poszedł w dancing-kicz,disko.Zalozyl zespoł "gang Albani". Posluchaj jego kilku piosenek "pizda nad glową tancz dupą swoją","albo "napad na bank",albo o jakiejś kurwece DIanie. W swoich utworach hołduje kokainie,bijatykom,imprezoom,dziwkom,agresji. Nagrywa filniki na YT gdzie narcyzz wysławia sie jak ulomny czlowieki robi gaggi jak gimbaza. MAlo tego by wzbudzć uznanie fanów pokazuje ze nie zna granic bólu-wytatuwał se oczy-co bylo okupione 4 tyg bolu,dał se pociąc gebe dla ozdoby i dał sie powiesić za skórę do klipu!!! Mozna by o nim pisać ksiązki ,zastanaiwajac się jak zly wplyw ma na mlodziez.A sam hipokryta mowi ze nie ma zlego,albo ze jego muzyka nie jest dla dzieci,albo ze ten rap jest dla jaj,i ze moze se rymowac do tanga. Zastanawia mnie dlaczego 35 l facet zachowuje sie jak nastolatek, jest narcysttycznie zapatrzony w siebie,swoje tatuaze, tymczasem on jest ojcem ,ma malutką coreczkę,ktorą chyba tylko na skejpie oglada.?Ale ma swoje 5 minut,bo faktycznie ta plyta "ege szege meste rasta bujo chojaa" jest czyms nietypowym,swawolnym,jajcarskim i wpadającym w ucho,i niestety fani polskiego rapu przyzwalają na takie wybryki,.

Gość gość
Ło matulu:(

Gość gość wrum
I dlatego właśnie jestem przeciwny tzw. liberalnej demokracji. Nie łamie prawa, więc może robić dzieciakom wodę z mózgu. W demokracji bez tej trucizny liberalnej, że wszystko wolno, bo w zasadzie prawo nie zabrania, miałby proces o obrazę publiczną, deprawację nieletnich i obserwację psychiatryczną. Dostałby kilka latek, konfiskatę mienia, wpiertol w więzieniu, to by się uspokoił. Od biedy panowie policjanci, wytłumaczyliby mu ręcznie, że złą drogę życiową wybrał. Ale mamy liberalną demokrację i każdy cwany idiota, może zarabiać na głupocie dzieciaków i dorosłych też.

Gość gość
o istnieniu tego Popka usłyszałam przypadkiem. Mam brzydkie zagniecenie na czole, pionowe i ktoś mi powiedział, że mam ryj jak Popek z Gangu Albanii, kwas hialuronowy mam dać wstrzyknąć, bo ludzi straszę. Wtedy obejrzałam gościa w necie i sama się wystraszyłam. Jakaś dała sobie zrobić córkę i laski na niego lecą to spoko. Mnie już mniej obrzydza zdjęcie tego kolesia z Mayhem, co się pociął i zastrzelił. Trup z rozpieprzonym łbem na okładce starej płyty nie jest tak odrażający jak ten Popek i jego rymowanki

Gość gość
Jest sławny wśród gimbazy i mało prestiżowych środowisk społecznych, na tej samej zasadzie co patologia z Warsaw Shore czy Kasia Waśniewska, takich ma teraz młodzież idoli

Gość gość z osp
Ze lbem u niego wszystko ok? Choc mi sie wydaje ze głowę ma tylko do przystroju, stad via sobie i tak juz szpetny ryj. Ksw przegral;) he he nie rozumiem szalu wokół niego. Moze i jego fani sa coraz glupsi i stad...

g/ówno o Nim wiecie... tylko widzicie piosenki typu pi/zda nad głową a pozostałych nie dostrzegacie jak np. wodospady czy mnóstwo innych o życiu, etc.