Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyzio33lata

Młode dziewczyny są lepsze od trzydziestek

Polecane posty

Gość pyzio33lata

trzydziestka nie jest już tak atrakcyjna jak młoda 18-23 lat dziewczyna.Do tego dochodzi ich zdziadzienie.

Gość gość
każda zaś młoda dziewczyna stanie się 30, jeśli dożyje, oczywiście

Gość gość
oczywiscie, ze tak

O rany, to idę się do trumny połozyć, bo takie stare jak ja już nie żyją :P

Gość pyzio33lata
A czy ja was do trumny wysyłam ? Pisze tylko ze młode są lepsze.

Gość gość
ale po co to piszesz?

Gość gość
jasne ze sa lepsze maja tylko jedna wade tez sie starzeja wiec trzeba je regularnie wymieniac na nowszy model

Gość pyzio33lata
gość dziś Z takich samych powodów z jakich człowiek przeprowadza codziennie setki pozbawionych sensu dyskusji o pogodzie.

Gość gość
Ale nas nie interesuje jak zdziadziale beda 20 latki interesuja nas one tu i teraz jak przekraczaja magiczna liczbe 25+n lat i 0<1+n (gdzie "n" nalerzy do zbioru liczb naturalnych) k***sow na liczniku to nas one juz nie interesuja

Gość gość
dyskusja o pogodzie nie umniejsza nikomu pewności siebie twoje zaś bezsensowne napomknienie o tym, że dwudziestki są lepsze sprawia, że strach mi się starzeć, bo to oznacza, że moi rówieśnicy w większości będą takimi jak ty

Gość gość
ahhaha a to dobre, myslisz ze przed 20 maja 0 na liczniku?? w tych czasach, szybko otrzezwiejesz

Gość gość
takie tematy sprawiają, że młode dziewczyny nabierają jeszcze większej niechęci do starszych facetów podcinacie gałąź, na której tak pragniecie usiąść chcecie złośliwym, chłopięcym gestem sprawić, by trzydziestolatki poczuły się gorzej, a jedynie obnażacie swoją pustkę młodszemu pokoleniu

Gość gość
Dodatkowa zaleta takich młodych dziewuszek jest to ze wola jednak młodych i jedrnych kogucikow w swoim wieku niz zmurszalych skarpeciarzy po 30-stce. Znajdź sobie autorze taka wczesna 20 stke i tylko wypatruj po jakim czasie puści sie z młodym i gladkim adonisem wciaz pełnym energii :-) pozdrawiam , pozna trzydziestka ;-)

Gość gość
hmmm a ty autorze, będziesz wiecznie młody... hah

Gość gość
Mam dwie siostrzenice - 21 i 23 lata. Obie maja chłopaków w swoim wieku a 30 paro latkowie jawia im sie jako starsi kolesie w wieku ich wujków na których nie zwracają większej uwagi. Dla takich młodych kobietek faceci po 30-stce sa juz nieco przechodzeni, zmęczeni i bynajmniej młodniec nie beda. Natomiast ich rówieśnicy sa wciaz pełni energii, nie obarczeni alimentami i maja wciaz płaskie brzuchy i młode twarze.

Gość gość
dla takich jak Ty na pewno tak

Gość gość
Oj tam, kobieta z klasą dobrze się czuje w każdym wieku Np Catrine Zeta Jones mimo wieku jest piękna, albo Monica Belluci, a obie już na 20 lat nie wygladaja

Gość gość
też wolę rówieśników :) chodził za mną jak pies facet po trzydziestce i zawsze kojarzył mi się z zombie z The Walking Dead :) :) ;) pogoniłam kundelka, ana szczęście mój chłopak ma 21 lat i wrażenie po chodzących zwłokach znikło... dziewczyny, którym imponują starsi mężczyźni, należą do rzadkości i najczęściej szukają w takich facetach ojców, którzy okazują się jednak wilkami, które pragną naiwniary jedynie wykorzystać

Gość gość
pomarzyc kazdemu wolno

Gość ania8888888888888888888
Ja zawsze leciałam na starszych facetów,praktycznie zawsze miałam jakiegos starszego bo mi imponowali. Teraz trochę żałuję bo z perspektywy czasu widze jak chcieli mna rządzić tzn jak lubili mnie pouczać podświadomie traktowac jak małą dziewczynkę Tak było jak miałam 18 lat i związałam się z 33 latkiem. Potem z facetem 10 lat starszym, wg którego gotowałam , sprzatałam ,wszystko robiłam nie tak.Teraz mam 26 lat i soptykałąm sie z 45 latkiem to tez sie zaczęły pouczania, co powinnam zrobić, ze powinnam się uczyć itd trochę jak do małej dziewczynki Spotykalam sie tez z kilkoma facetami w wieku zblizonym do siebie i traktowali mnie bardziej po partnersku, jednak starszy facet lubi sobie taka mlodsza dziewczyne wychowac

Gość gość
Mam 19 lat i gdy słyszę takie rzeczy to zaczynam wręcz nienawidzić mężczyzn mających 30l i więcej. Wy jesteście gorsi od kobiety która już jest po 30-stce, liczyć, że taka młoda na was zwróci uwagę a prawda jest taka, że kijem wam nie dotknie, jak mnie tacy podrywali to wszystkich zbywalam bo ze zmarnowanym człowiekiem nie będę się zadawać. Mówicie, że 30-stki są zmarnowane i brzydsze a prawda jest taka, że te 30-stki w większości dalej świetnie wyglądają i maja więcej życia od takich mężczyzn po 30-stce co tylko brzuch zyskali i włosy zaczęli tracić. Takie młode dziewczyny jak ja kręcą rownoladki nie dziadki

Gość gość
19.34 oni dobrze o tym wiedza, ze zadna na piernika nie poleci. mysle, ze procentowa ilosc koszow jaka dostal autor i jemu podobni warto byloby przedstawic, podejrzewam 10 na 10, tzn. jestem pewna.

Gość gość
Jeden moj znajomy ktory skończył 46 lat ma "dziewczyne" w wieku 21 lat. Sa razem od dwóch lat. Dziewcze jest spokojne, z biednego domu i zahukane. Facet jest wciaz przystojny i dobrze zarabia, ma duży dom w ktorym mieszka wraz z owa dziewczyna i swoim 23 letnim synem ktory to syn ma dziewczyne w swoim wieku. Kilka razy byłam zaproszona do ich domu wraz ze szwagrem i siostra gdzie były drinki, pogaduszki itd. Dziewczyna mojego znajomego trzymała sie zawsze nieco na uboczu, jakas wyobcowana i nieśmiała mimo wyraźnych zachęt ze strony wszystkich by dołączyła do rozmawiających. Tak sobie pozniej kminilam ze panna byc moze jest nawet szczęśliwa po swojemu w takim związku ale na dłuższa metę to musi byc średnio ciekawie. Znajomi jej faceta to ludzie grubo po 40-stce i po 50-tce wiec przez wiekszosc czasu nie uczestniczy w spotkaniach towarzyskich bo pewnie nie interesuje jej przebywanie i udzielanie sie rozmowa w towarzystwie starszych osób, z synem swojego faceta jakoś sie specjalnie nie zaprzyjaźnili mimo tego ze sa prawie rówieśnikami - możliwe ze jest to spowodowane relacja typu: kobieta mojego ojca wiec chyba po trosze to postawiło miedzy nimi jakas minimalna ścianę. Ciekawi mnie co czuje taka młoda dziewczyna patrząc na kolegów i koleżanki którzy przychodzą odwiedzać syna jej faceta, kiedy zamykają sie wszyscy w pokoju u młodego i imprezują i śmieją sie i bawią. Czy nie czuje jakiejs tęsknoty za kimś kto byłby w jej wieku

Gość pyzio33lata
gość dziś No a jeśli tego bym nie napisał to zmieniłoby to coś w twoim życiu ? gość dziś Wiem ze wolą, ale to nie zmienia faktu że są atrakcyjniejsze od ich starszych koleżanek

Gość gość
Pewnie jesli wyluskamy z tego tłumu młodych dziewczyn tylko te ktore sa naprawde piękne i zadbane i zestawimy je z kartoflastymi czy zdziadzialymi starszymi kobietami to przewage beda miały młode i piękne. Ja jednak stałam sie bardziej kobieca i atrakcyjna przed i po 30-stce bo jako 20-stka to byłam tzw. bieda z nędza - zakompleksiona i schowana w ciężkiej skorupie co odbijało sie na wyglądzie.