Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milla85

Pierwsza randka

Polecane posty

Gość Milla85

Witam, znacie to uczucie, kiedy macie ochotę wyjechać gdzieś daleko, ukryć się się tam gdzie nikt was nie znajdzie, na samą myśl o zbliżającym się pierwszym spotkaniu z facetem poznanym na popularnym portalu randkowym? Cóż za paradoks, przecież randka w realu z fajnym facetem powinna być zwieńczeniem wirtualnych poszukiwań? A jednak stres jest niesamowity, mam ochotę odwołać spotkanie... jak to pokonać i bezsensownie nie zrezygnować? Wydaje mi się że sama stoję w obliczu takiej sytuacji, co jest nieprawdą bo obecnie jest to całkiem normalne. Może ktoś teraz jest w podobnej sytuacji i chce się podzielić się tym?

Gość gość
nie panikuj wszystko będzie dobrze, tylko żeby książę nie okazał się żabą.:D

Warto się szybko spotykać, bo im więcej wyobrażasz sobie na temat danej osoby, tym gorzej. Byłem na randce w niedzielę i żyję :)

Gość gość
Wiem jak "książę" wygladą :) randka w ciemno z osobą, której nie widziałam nawet na zdjęciu i nie wymieniłam kilkunastu wiadomości wogólę nie wchodzi w grę. Wiem, że przeżyję :) Wszystko jest spowodowane faktem, że z jednej strony samemu chce się dobrze wypaść, z drugiej ta niepewność czy druga osoba nie jest fejkiem.

Gość Mateusz_25
najważniejsze to umyć tzipe i weźna wszelki wypadek gumki jakby on zapomniał i będzie super.

Gość gość
I to jest najlepsze podejście... niczego od tego spotkania nie oczekiwać i być sobą, nie udawać kogoś kim się nie jest i nie starać się wypaść jak najlepiej, bo każdy normalny człowiek wie, ze pierwsze spotkanie jest zawsze stresujące.

Gość gość
Na pewno on też jest trochę zdenerwowany ;) będzie dobrze 🌻

Gość Milla85
Zgadzam się że trzeba to wszystko brać na zimno i porostu być sobą. Lecz co innego mowić, a co innego wcielić to w życie.

Gość gość
na poczatku troche sie udaje

Gość gość
na poczatku troche sie udaje x Dlatego nic z tego na dłuższą metę nie wynika, bo potem człowiek pokazuje swoje prawdziwe Ja i czar pryska.

Gość gość
pierwsze wrazenie jest najwazniejsze.

Gość Milla85
Ja to wszystko wiem, kto nie zna teorii ;) Moja obawa: to co zrobić żeby się nie wycofać ? Sama bym nie chciała żeby ktoś wobec mnie tak postąpił. Sytuacja dotyczy spotkania z osobą, której nigdy nawet przez ułamek sekundy na żywo się nie widziało. Co innego jak idzie sie na pierwszą randkę z osobą, która zaprosiła Ciebie na nią w realu, gdzie macie za sobą pierwsze wrażenie.

Gość gość
trzeba zachowywac sie normalnie.

Gość gość
Największy stres jest zawsze przed spotkaniem, w trakcie spotkania o ile przypadniecie sobie do gustu napięcie mija i okazuje się że nie taki diabeł straszny.

Gość Milla85
Może napisze jeszcze ktoś, kto jest w podobnej sytuacji.