Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do wszystkich. Trochę intymne, ale może wy też tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Mam na myśli błogi stan w o******cy o solidnym wypróżnieniu. Też wam wtedy tak dobrze? Tak przyjemnie i lekko? Macie czasem, że wsadzacie palca do tyłka przy myciu np. i czujecie kupę?

Gość gość
błogi stan w o/d/b/y/t/n/i/c/y bo zgwiazdkowało.

Gość gość
up

Gość gość
Ja lubię moment samego wypróżniania, gdy wszystko ze mnie schodzi. Czasami to uczucie jest prawie jak orgazm :P

Gość gość
Żałosna jesteś. S********j spać.

Nie zwracam na to uwagi. W ogóle to stwierdzam że na fakt robienia kupy zaczęłam zwracać uwagę całkiem niedawno, kupa od zawsze interesowała człowieka i była natchnieniem dla wielu artystów m.i.n Beethoven, Mozart, Eminem.

Gość gość
no ja orgazmu nie mam ale taki błogi stan w d***e.

Gość gość
Tak, można to momentami porównać do uczucia jak przy orgazmie :) Wyobraź sobie taką sytuację, że chce Ci się bardzo mocno kupę, ale tak naprawdę mocno, że jedyne o czym myślisz to pędzić do kibla żeby się wypróżnić. W końcu cały zmachany i spocony siadasz na kiblu i wszystko to z ciebie wychodzi z ogromną siłą. Jak się w tym momencie czujesz? Jest to taka ciężka do opisania ulga, którą można porównać do orgazmu. No ale może się nie znam :P

Gość gość
ja gdy mam parcie na pęcherz albo od/byt to wtedy też lekko się podniecam i powstaje ochota na seks. Czasem przed kupą masturbuje się i mam fajniejsze doznania.

Gość gość
Ale to nie jest dla mnie w ogóle podniecające, nie o to chodzi. Czasami po prostu sam moment wypróżniania się jest dla mnie bardzo przyjemny :) Chodzi o tą ulgę właśnie.

Gość gość
Hihihi czubusie

Gość gość
a ja właśnie mam podniecenie gdy sikam chyba mam taką budowę, że wtedy naciska na te miłe organy. A jak myjecie tyłek to wsadzacie tam palec czy tylko ja taka głupia jestem?

Gość gość
Ja często specjalnie wstrzymuje i wtedy przy wypróżnianiu doznania się potęgują.My chłopy mamy lepiej bo czujemy jak kupa uciska na prostatę a wiadomo, że przez masaż prostaty można osiągnąć orgazm.Mi nawet leci sperma przy robieniu kupy ale to normalne,nie ma związku z orgazmem ale przyjemnie jest.

Gość gość
ooo to nie wiedziałam o tej s*****e podczas kupy. Fajna sprawa

Gość gość
Można śmiało to porównać do orgazmu.W trakcie seksu czy masturbacji rośnie parcie na wyrzucenie spermy i jak jest orgazm czuje się ulgę tak samo przy robieniu kupy. Tak,wsadzam sobie palec do tyłka podczas mycia aby masować prostatę,potem palec śmierdzi i muszę myć kilkanaście razy.

Gość gość
a poczułeś kiedyś tam k/upę? bo ja kilka razy wkładam palec a tam niespodzianka a wcale nie chciało mi się na klopa. Nie mam problemów z wypróżnianiem. Zawsze idzie gładko i szybko. Mi tez potem śmierc***alec i trzeba go myć. Ale lubię myć dziurkę bo wtedy taka czysta się czuje.

Gość gość
Tak,czasem.Właśnie tak jest, że czasem się nie chce a kupa siedzi przy samej dziurce a po włożeniu palca i wyjęciu już się chce.Widać niektóre kupy potrzebują większej motywacji,zachęty.

Gość gość
nie mam tak,wrecz przeciwnie rzadko czuje ulge zazwyczaj czuje,ze chyba jednak nie do końca wszystko wyszło i musze wrócić do kibla ;/ a to jest takie upierdliwe...nie znosze samej czynności i tego wszystkiego,a jeszcze po wyjsciu z kibla czuje takie jakby upokorzenie,nie wiem jak to opisać poza tym czesto chce mi sie co godzine albo dwie,w kazdym razie tak często,że to tylko wkurza,juz nie pamietam kiedy bylo tak,ze starczyło raz dziennie. Nie wiem co sie dzieje

Gość gość
mam tak samo ze jak wloze palec to potem chce mi się. Tak jak to zabawnie ująłeś może potrzebują zachęty :D moze masz zaparcia? za mało wody pijesz? ja jak mam dni ze malo piję to potem ciezko zrobić kupkę ale potem się opiję i już jest ok :)

Gość gość
na ten temat to też mam za słabe serce