Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozliwe jest ,ze mlody mezczyzna zakocha sie w starszej kobiecie ?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruje do młodych mężczyzn. Nie chodzi mi o chwilową fascynacje , pożądanie czy fantazje seksualne ale o uczucie . O miłość też nie pytam bo to wymaga czasu , wielu lat nawet. Czy jest tu na forum choć jeden taki młody , który zakochał się w starszej o wiele lat kobiecie ?

Gość gość
up

Gość gość
Chyba nie :(

Gość gość
A nie mozesz sobie znalezc kogos w swoim wieku?

Gość gość
gość wczoraj A nie mozesz sobie znalezc kogos w swoim wieku? x Mogę ale zakochałam się w młodszym i to z wzajemnością. Pytam ponieważ większość ludzi uważa ,ze taka miłość jest nie możliwa , ze młody mężczyzna tylko liczy na seks czy ćwiczy seks na starszej. Pytam bo sama do końca chyba nie wierze choć jego miłość czuje każdego dnia.

Gość gość
Dluga historia ale dzisiaj mija okolo 4 lat (ja teraz 32 ona 40) od kiedy ja spotkalem i nadal o niej mysle, zadna dziewczyna/kobieta nie zrobila na mnie takiego wrazenia, po prostu Ona jest moim idealem, wiek nie jest wazny.... niestety wszystko spieprzylem ale bede probowal naprawic, nie poddam sie... :p

Gość gość
Dodam jeszcze ze jest moim idealem jesli chodzi o wszystko, wyglad i charakter, a wyglada na max 25, no po prostu jest niesamowita!!

Gość gość
Wiec odpowiadajac na pytanie, moze nie jestem mlody :p ale tak to mozliwe zakochac sie w starszej o kilka lat

Gość lukas4323
Do 2:27 Skoro Cię kocha to w czym problem? Osobiscie nie wierzę w takie związki - dużo też zależy ile lat was dzieli, bo czasami różnica jest bez znaczenia, a czasami szeroka jak kanion Colorado i wówczas młody co najwyżej jest zauroczony. A jeśli zaczął seks ze starszą mamuśką, to zaczyna się syndrom Pani Robinson - fantazja młodego, ale związku z tego nie ma. W sumie takie relacje moga trwać długo - w końcu kto chce rezygnować z "darmowego lunchu" bez konsekwencji... Miałem taką relację - zatem, zakochać i fantazjować tak, ale kochać długofalowo niezbyt...

Gość gość
tu autor tematu, ona ma 58 lat a ja mam 19 lat