Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 24 lata w sobote ożenił się kumpel

Polecane posty

Gość gość

a ja nawet dziewczyny nie miałem... Już od kilku miesięcy mam przez to takiego doła że jest coraz gorzej... Nie mogę już na siebie patrzeć. Zabiję się.

Gość gość
po co Ci dziewczyna? Po to bo inni mają? Chłopie wyluzuj! Też mam 24 lata i nie miałem nigdy dziewczyny i też mam kolegów co są żonaci. Ale zdaje sobie sprawę, że związki nie są dla mnie i znalezienie porządnej kobiety graniczy z cudem. Jak brak Tobie bliskości z kobietą to spotykaj się z jakąś miłą prostytutką.

Gość gość
Prostytutka nie wchodzi w grę. A w stan depresji doprowadza mnie otoczenie, wszyscy w mojej rodzinie kogoś mają, a często się spotykamy i ja zawsze jestem sam jak totalne zero, dodatkowo coraz częściej widzę te szydercze uśmiechy na twarzach. Mam ich wszystkich dość.

Gość gość
Hej gość 10:49! Poradzisz mi jak znaleść miłą i sympatyczną prostytutke? :p Bo jak raz spotkałem sie z jedną z ogłoszenia z internetu to była masakra :p

spoko ziomek 24 lata to m.lodziutko jak na faceta. masz czas do 35 roku zycia, wtedy faceci sa tacy juz ogarnieci :P ale jakby patrzec w druga strone 24 lata dla kobiety to juz czas sie ustatkowac powoli. niestety tak juz jest, ze kobiety szybciej sie starzeja, chyba wiesz o co mi chodzi? kobieta trzydziecha to juz powinna byc mezatka a facet lat 30 moze jeszcze poczekac te piec lat :P oczywisccie to tylko moje zdanie

Gość gość
gość dziś A więc lepiej szukać kobiety nieco starszej co ma w ogłoszeniu GFE czy jakoś tak. Znalazłem taką, z którą normalnie rozmawiam, spotykam się na kolację u mnie w mieszkaniu. Spotykamy się od roku i nie uprawialiśmy jeszcze seksu. Ale może kiedyś będziemy. Nawet ona sama próbuje mnie przekonać na seks. Trzeba sporo przeszukać. Prostytutka czy nie ciężko znaleźć miłą kobietę.

Gość gość
Aa girlfriend experiece. Nie no, ja nie mam hajsu żeby chodzić z *urwami na kolacje, chciałbym żeby była miła i sympatyczna podczas tej godziny czy dwóch :D

Gość gość
Też mam ten problem co ty,tylko, że ja mam 26 lat.Wszyscy moi kumple są już żonaci a ja na ich wesela przychodziłem sam. Najgorsze są spotkania z nimi,siedzimy gadamy,oni często żartują z życia małżeńskiego a mi jest głupio bo mam świadomość że oni wiedzą, że przez to, że nie mam dziewczyny, to ja nie uprawiam seksu.To jest bardzo trudne, żyć między innymi facetami którzy wiedzą, że nie uprawiam seksu.Przez to właściwie nie wychodzę z domu,nie chce iść nigdzie do pracy bo wiem, że mnie będą pytać czy mam żonę lub dziewczynę a wiadomo o co chodzi, to będę się wstydził odpowiedzieć , że nie. Coraz bardziej mi się to rzuca na mózg i coraz bardziej izoluję się od społeczeństwa.

Gość gość
Szydercze uśmieszki oznaczają "napewno jest gejem" lub "sam sie zaspokaja skoro nikogo nie ma".

Gość gość
Ja sie wyprowadze i bede miał spokój a potem skończę na ulicy jak menel. Tak właśnie powstają menele

Gość gość
gość dziś Nie trzeba mieć dużo kasy na prostytutki z GFE. Ja kolację robię sam u siebie w mieszkaniu. Czasem zabieram ją na piknik itp. W zasadzie traktuje ją jak dziewczynę, z którą jestem w związku. W tamtym roku byłem z nią w górach. Nie pamiętam ile kosztowało mnie to ale najważniejsze, że było miło, sympatycznie i czułem się z nią dobrze. Nazywanie takich kobiet qrwami jest bardzo nie eleganckie. To takie same kobiety jak te spotykane na co dzień w pracy, w sklepie, na ulicy.

24l., ja również nie mam girl, ale w tym wieku nie chciałbym się żenić, po prostu chciałbym się spotykać i miło spędzić czas, a co się tyczy pytań to standard, raz na jakiś czas mi je zadają

Gość gość
Ja mówię, że wolę kilkuletnie dzieci i wszyscy mówią, żebym dalej siedział tylko w domu i z nikim się nie wiązał. Mam spokój bo nikt ze mną nie rozmawia i nikt mnie nie zaczepia bo nic nigdy nie zrobiłem. Więc mam pełen luz

Gość gość
Ja też spotykam się z prostytutką od 10 lat. Zaczęliśmy się spotykać jak ja miałem 32 lata a ona 19 więc teraz mam 42 lata a ona 29 lat.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mam 23 lata i nigdy nie miałem dziewczyny. Tylko że ja jestem totalnie sam jak palec i nawet nie ma ze mnie kto szydzić. Nie chcę się żenić ale dziewczynę chciałbym mieć!!

Gość gość
oni sie usmiechaja i sobie mysla k***a ale ja bylem glupi ten wolny a ja musze sie meczyc z ta wariatka :classic_cool: