Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanakafeteriuszka

Czy on wróci?

Polecane posty

Gość zalamanakafeteriuszka

Potrzebuje pomocy, rady. Chłopak mówił, że od jakiegoś czasu nie czuje do mnie tego co kiedyś ale nie chciał od razu mi o tym mówić tylko czekał aż to wróci ale nie wróciło. I że dobrze mu samemu. Rozstaliśmy się. Powiedział, że czeka aż to wszystko samo wróci i że nie chce walczyć o ten zwiąZek bo tak jak nagle mu przeszło tak powinno wrócić. I jego zdaniem już to nie wróci a jak wróci to będzie walczył choćby za rok. Co mam o tym wszystkim myśleć? Sadzicie, że miłość może mu tak nagle bez starania wrócić? Byliśmy razem ponad 3 lata, mieliśmy dwa poważne rozstania ale zawsze wracał.

Gość gość
Trochę godności ...

Gość załamanakafeteriuszka
I jeszcze chcę dodać, że ostatnio nam się nie układało. Ale jak się dowiedziałam, że mu przeszło to chciałam walczyć. I jeszcze po tym 3 dni byliśmy razem aż zerwał.

Gość gość
Oczywiscie! Nie mam juz za bardzo tematow przez ten friendzone i klamstwa. 3 razy za nia latalem, teraz musze zyc jak pies. Chciala ciuchy kupilem a k***y psycholozki mysla ze komus zazdroscilem. Tylka JA chce cala lizac i to powinno wystarczyc. Niech ona walczy... Dobranoc