Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy :(

Polecane posty

Gość gość

Blagam o szybka pomoc. Dostalam chyba jakiejs infekcji intymnej. W przeciagu dwoch tygodni nie mam jak udac sie do jakiegokolwiek lekarza!!! Co to moze byc? Moge kupic na to cos bez recepty? Odczuwam przy tym bol, pieczenie, czyje ze mam nabrzmiale wargi sromowe. Czy to grzybica? Zalaczam zdjecie- wiem niezbyt mily widok ale moze ktos mial... Dodam ze w okolicach wejscia do pochwy wyskoczyly mi tego typu wykwity http://fotowrzut.pl/1ES4L3WEOF

mi kiedyś spuchły wargi sromowe . były tak wielkie jak piłeczka od tenisa stołowego ale do dzisiaj nie wiem co to było. innym razem wyskoczyła twarda mała kulka na wardze mniejszej ale przeczytałam na necie ze coś takiego moze wystąpić jak sie nie zje przez cały dzień i watroba coś tam wydziela dziwne.. a u Ciebie takie upławy dziwne jakieś takie grudkowate kojarzy mi się ze to moze być grzybica miałam podobnie umyłam i dokładnie wysuszyłam .. :D musiałam jądokładnie wysuszyć do sucha bo strasznie piekło ale pomogło na następny dzień śladu nie było