Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak zmusza mnie do seksu analnego POMOCY :( ht

Polecane posty

Gość gość

nie cierpię tego....ostatnio jak zaprotestowałam to powiedział ze nie kocham go!!! powiedziałam zeby sie uspokoił to on nie, po powrocie z pracy sciągnął mi spodnie siłą

Gość gość
to demon w nim jest , uciekaj od niego ..

Gość gość
pomocy. to tylko go zostawic.on cie nie kocha, jest brutalem i we wspolnym zyciu za kilka lat bedziesz stalym bywalcem lekarza od obdukcji i posterunku policji oraz klebkiem nerwow.no chyba ze jestes gruboskorna laska ktora ma wszytko gdzies i na taka wygladasz skoro jest nadal twoim chlopakiem i nadal zamierzasz z nim byc.pewnie jestes z nim tylko dlatego ze przystojny i dobry w lozku.jak skonczysz 30 lat zaczniesz uzywac mozgu, ale tego w glowie a nie miedzy nogami, ale moze byc za pozno

Gość dawaj doopy i nie gadaj
rób lewatywe i wypinaj doope, bo cię zostawi i będziesz w czarnej doopie, masz być posłuszna i uległa, trenuj z dużym ogórkiem gdy go nie ma

Gość yakub yakubowsky
dobra rada powyżej

Gość gość
Trzeba było samej gacie zdjąć i się wypiąć. A nie żeby chłopak się musiał szarpać. W naszym kraju, w naszym narodzie jest taki problem że c**y nie wiedzą gdzie ich miejsce. Zamiast być posłuszną to wydziwia i jeszcze na forum wypisuje. Jakbyś była moja to jeszcze byś wp*****l miała za takie wypisywanie

Gość gość
Jak go nie kochasz to mu nie dajesz a jak kochasz to dajesz

Gość gość
Też daje anal i nie lubię ale przywykłam. Co zrobić? Przed bardzo go podniecam to potem jest krótko w tyłku i się spuszcza

Gość gość
wy koorfy same nie wiecie co chcecie, przecież anal jest dobry, i tania antykoncepcja

Gość gość
Przed analem nalepiej włożyć kobiecie lejek do pupy i wlać 200 ml spirytusu kosmetycznego. To świetnie oczyszcza jelito, w tym również rozpuszcza złogi tłuszczowe.

Gość gość
To wszystko przez wychowanie albo jego brak raczej. Jakby z domu taka wyniosła posłuszeństwo to o ile łatwiejsze życie by było. Mój ojciec np lał siostry za nieposłuszeństwo. Za pyskowanie, za złe oceny, za spóźnienia. Starsza wyszła za mąż i szwagier bardzo z niej zadowolony Młodsza jeszcze jest w domu i nadal ma rygor

Gość gość
W ogóle lewatywa jest ok. Oczyszcza uczy pokory. Litr ciepłej wody z mydłem i korek na jakąś godzinkę. Milutko

Gość gość
Spirytus kosmetyczny jest lepszy. Wypala toksyny ze ścian jelita.

Gość gość
to nie znam, a nie porani dupska?

Gość gość
A kto mówi że to musi być na godzinę ? Wystarczy że pobulgota w środku przez 1-2 minuty.

Gość gość
nikt nie mówi że musi Ja tak stosuje u mojej i tyle. raz w tyg tak płuczę jej dupę

Gość gość
To się zalicza już pod gwałt, uciekaj od niego...

Gość gość
i jak tam autorko? dalas juz dzis d**y czy nie?

Gość gość
Można to w niej trzymać i dłużej. Jak uważasz. Generalnie im dłużej ma to w jelicie, tym lepiej.