Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

42 dni od zakończenia ostatniej miesiączki, co robić?

Polecane posty

Gość gość

Ostatni okres zaczął mi się 29 maja, a skonczył jakoś ok 4 czerwca. Dziś mamy 16 lipca a okresu brak, od zakończenia ostatniego minęło ok 42 dni. Na początku lipca, jak normalnie powinnam mieć okres pojawiła się brązowa wydzielina, charakterystyczna przed okresem, byłam pewna że za chwilę zacznę krwawić a tu nic. Chciałam podkreślić, że ostatni okres miałam bardzo bolesny, czasami w początkach okresu miałam bóle brzucha ale ostatnio wyjątkowo mocne, jak nigdy wcześniej. Nie mogłam nawet ustać na nogach, musiałam się o coś podpierać. Nie wiem, co może się dziać. Mile widziane jakieś pomysły, co to moze być, rady a nie tylko: ,,powinnaś udać się do ginekologa". Jeszcze nigdy nie byłam na wizycie u ginekologa i wydaje się to być bardzo stresujące. Podkreślam, że jestem dziewicą. Pierwsza miesiączka ok. 3 lat temu.

Gość gość
Jest przestaniesz to czytac to umrzesz.mam na imie Teresa Fidalgo.Jezeli nie przeslesz tego do 20 osob. Bede spala z taba na zawsze .Jedna dziewczyna zignorowala i 29 dni pozniej jej mama umarla .jestem prawdziwa mozesz znajesc mnie na google